Dekzeil kopen? U hoeft er de deur niet voor uit!

U wilt een dekzeil kopen dat voldoet aan uw gebruikseisen en lang meegaat. Voor uw boot, uw caravan of camper, uw aanhangwagen of tuinmeubelen. Daar hoeft u de deur niet voor uit. In onze webshop vindt u een breed en gevarieerd assortiment afdekzeilen voor elke toepassing. In diverse kleuren en lichte en zware kwaliteiten. Om u van dienst te zijn bij uw aankoop hebben we een paar tips.

Maar eerst iets meer over ons assortiment. Wij zijn gespecialiseerd in dekzeilen van PVC van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. U vindt bij ons een ruime voorraad afdekzeilen voor specifieke toepassingen in uiteenlopende standaard maten. Daarnaast kunt u afdekzeilen van de rol kopen en gebruik maken van onze zeilmakerij. Bovendien vindt u bij ons alle mogelijke toebehoren, zodat u uw plannen in één koop kunt realiseren. Denk aan bevestigingsmiddelen, ringen, klemmen en reparatiemateriaal. Neem maar eens een kijkje bij onze accessoires voor afdekzeilen.

Tips bij het kopen van uw dekzeil

U hoeft de deur niet uit. Dat is de eerste winst. En uiteraard heeft u al een goed beeld van wat voor dekzeil u nodig heeft en onder welke omstandigheden u het gaat gebruiken. Onze website wijst u vanzelf de weg, maar het is goed om met een paar dingen rekening te houden bij het kopen van een afdekzeil waar u lang plezier van heeft.

1. Wees zorgvuldig met het opnemen van de maat

Meten is weten. En iets te ruim is altijd beter dan iets te krap. U kunt dekzeilen bestellen in standaard maten, of PVC doek van de rol.

2. Stem de kwaliteit af op de gebruikseisen

Gebruikt u uw dekzeil met regelmaat? Voor uw aanhanger, bijvoorbeeld? Kies dan een lichtgewicht kwaliteit. Voor ieder gebruik bestaat de beste oplossing.

3. Bedenk vooraf onder welke omstandigheden u uw dekzeil gaat gebruiken

Denk aan blootstelling aan zonlicht en wind, maar bijvoorbeeld ook aan brandveiligheid. Bestel die kwaliteit die past bij de omstandigheden en kies er de juiste toebehoren bij.

Advies en prijsopgave voor dekzeil op maat

Weet u precies wat u nodig heeft? Voor licht of zwaar gebruik, voor thuisgebruik of gebruik in uw werk? Het brede assortiment van PVC-TARP biedt voor iedere situatie de vereiste uitvoering, afmeting en kwaliteit. Van dekzeilen voor de auto of caravan tot steigernetten, bouwhekzeilen en opslagtenten. U vindt zelfs complete partytenten. Goed idee voor de zomer.

Twijfelt u over de wat in uw specifieke situatie de beste en meest voordelige oplossing is? Wij dienen u graag van advies. En bij maatwerk krijgt u snel een offerte ‘op maat’. U kunt bellen met 0541 – 511 362 of direct gebruikmaken van ons contactformulier.