Verloopnippel LPG (Europa of Italië nippel)

13.9524.95 incl. BTW

In winkelwagen

Verloopnippel LPG (Europa of Italië nippel)

13.9524.95 incl. BTW

Een LPG verloopnippel gebruikt u om ook LPG te kunnen tanken in het buitenland. Er zijn twee soorten verloopnippels: de Europa verloopnippel en de Italië verloopnippel. Bekijk onder de afbeelding welke u nodig heeft. (of bestel ze allebei, nu met korting!)

Wissen

 • Set Nippels:
  Euro Nippel
 • Set Nippels:
  Italië Nippel
 • Set Nippels:
  Euro + Italië Nippels
 • Afdekzeilen van TOP kwaliteit!
 • Wij leveren ook op zaterdag!
 • Gratis verzending vanaf 29,-
 • Voor 17:00 uur besteld vandaag verstuurd!

Beschrijving

Verloopnippel LPG

Een verloopnippel heeft u nodig om LPG te kunnen tanken in het buitenland. Er zijn twee soorten verloopnippels: de Europanippel en de Italië nippel. U kunt hieronder zien welke u nodig heeft (of bestel ze allebei met korting!). De LPG verloopnippels kunt u als volgt gebruiken:

De Europa LPG verloop gebruikt u in: België, Duitsland, Engeland, Ierland, Noord-Ierland, Luxemburg, Schotland en Wales. (Uiteraard ook bij diverse LPG stations in Nederland, Polen en Zwitserland.)
De Italië nippel kunt u gebruiken in: Denemarken, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Voormalig Joegoslavië, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Tsjechië, Zweden, Spanje en Zwitserland.

Beide LPG verloopnippels zijn te gebruiken als adapter/verloopnippel om uw eigen bajonet (Aansluiting in Nederland) om te toveren tot een aansluiting voor bovenstaande landen. U draait alleen de LPG verloopnippel erop en klaar is kees.

**U kunt bovenstaande verloopnippel LPG ook gebruiken om in combinatie met onze LPG Vulnippel uw gasfles te vullen in het buitenland.**

Extra informatie

Set Nippels

Euro Nippel, Italië Nippel, Euro + Italië Nippels