PVC Afdekzeilen vrachtwagenzeil

Afdekzeilen PVC

Afdekzeilen van PVC worden in de volksmond ook wel vrachtwagenzeilen genoemd. Dat heeft een goede reden want hiermee is voor iedereen duidelijk dat het een zware kwaliteit betreft. Deze zware kwaliteit afdekzeilen zijn sinds jaar en dag te zien op de vrachtwagens die dagelijks voor ons de snelweg op gaan. Zeer herkenbaar aan de zeilringen en geprezen om de zware kwaliteit. Met een afdekzeil van PVC heeft u de betere, zo niet beste kwaliteit afdekzeil voor uw vrachtwagen of aanhanger. Maar waarom is nu een afdekzeil van PVC beter dan een ander afdekzeil met mindere kwaliteit?

Zwaar

Een afdekzeil van PVC is 650-680 gr/m2 zwaar en dat betekent in de wereld van afdekzeilen op super kwaliteit. Dat is ook zeker nodig omdat u aan uw vracht- of aanhangwagen geen dun zeiltje wilt hebben hangen dat bij de minste of geringste windvlaag onheilspellend begint te klapperen. Het moge duidelijk zijn dat u voor zwaardere toepassingen het beste kunt kiezen voor zware kwaliteit. PVC 650-680 gr/m2 . Dit is de zwaarte/ gewicht van deze kwaliteit. Dus het weegt 650-680 gram per vierkante meter.

Degelijk

Degelijkheid wordt veelal in één adem genoemd met het gewicht van een afdekzeil. Dit is lang niet in alle gevallen terecht. Natuurlijk spelen ook andere factoren een belangrijke rol wanneer het gaat om het bepalen van de kwaliteit van een afdekzeil. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld de afwerking en de kwaliteit van de omzoming van een afdekzeil. Bij de kwaliteit die ik nu beschrijf is de omzoming sterk en er zijn ringen in de rand op een afstand van 50 cm. Door middel van deze ringen kunt u het afdekzeil gaan bevestigen. Hiervoor zijn verschillende materialen in de handel. Natuurlijk verkopen wij deze ook. kijk maar eens bij de productgroep toebehoren op onze site.

Lange levensduur

Een relatief hoger gewicht en een goede degelijkheid verhogen gecombineerd de levensduur van een afdekzeil. U begrijpt wel dat deze wel duurder zijn dan lichtere kwaliteiten. Een Pvc afdekzeil is opgebouwd uit drie lagen. In het midden een sterke maar soepele polyester inlage. Dan aan de twee buitenzijden een sterke laag van gecoat pvc. De inlage zorgt ervoor dat het zeil heel erg sterk is. terwijl de gecoate buitenkanten ervoor zorgen dat het waterdicht, soepel en sterk is. Verder hebben deze afdekzeilen een UV stabiele coating waardoor de zeilen lang meegaan en niet snel poreus worden. Dit alles tezamen maakt dat deze afdekzeilen een lange levensduur hebben. Dat mag ook wel want u betaald er meer voor dan een afdekzeil van lichtere kwaliteit.

Makkelijk te bevestigen

Als u aan het werk bent wilt u niet belemmerd worden door een afdekzeil dat zich moeilijk laat bevestigen of verwijderen. Wanneer u onderweg bent wilt u uw kostbare tijd niet verdoen met onnodige handelingen veroorzaakt door een afdekzeil wat eigenlijk niet aan uw verwachtingen voldoet. Afdekzeilen van PVC 650-680 gr/m2 beschikken over stevige zeilringen. De afstand tussen deze zeilringen is 50 cm. Handig voor een eenvoudige en snelle bevestiging.

Kleur

Waarom zal een afdekzeil altijd dezelfde kleur moeten hebben. Dat zou maar wat saai worden. Stelt u zich eens voor dat bijvoorbeeld alle vrachtwagens dezelfde kleur afdekzeil zouden hebben. Gelukkig is hier wel wat variatie in te krijgen. Bij ons heeft u de keuze uit vier kleuren. Groen, blauw, wit en grijs. Verder zijn er verschillende afmetingen van deze kwaliteit te koop. het zijn er te veel om hier allemaal te benoemen. U kunt zelf kijken op onze site. Als u al weet welke afmeting u nodig heeft, kunt u direct dit aanklikken. Alle kwaliteiten afdekzeilen van deze afmetingen komen dan in beeld. Weet u nog niet de afmeting maar wel de kwaliteit? Dan gaat u direct naar deze afdeling PVC. Daar ziet u dan alle formaten die er te koop zijn van deze kwaliteit. Heel handig allemaal en wij zien uw bestelling graag tegemoet.

 

 

PVC Dekzeil / PVC Dekzeilen