Garantie

Garantie op producten van PVC-tarp.com:
– Bij PVC-tarp.com heeft u tot 30 dagen na aankoop volledige garantie op productiefouten! Bij garantie heeft u recht op een nieuw product, een ander product van dezelfde prijs, of een duurder product met bijbetaling. Wel moet u dan het ongebruikte product dan retour sturen!

– Producten die door u gebruikt zijn en bijvoorbeeld kapot zijn gescheurd of gemaakt, vallen natuurlijk niet onder deze garantie!

– Ook heeft u bij ons de 14 dagen “niet goed geld terug” regeling. Dit houd in dat als u het niet eens bent met de geleverde producten of om wat voor reden dan ook, kunt u het pakket zonder opgave van reden gewoon terug sturen. Dit is ook bepaald in de afkoelingsperiode van de “wet kopen op afstand”

– Uiteraard zijn bovenstaande regels alleen van toepassing op standaard maten en producten. Als wij iets op maat maken voor u, of bijvoorbeeld een stuk zeil of elastiek vanaf de rol afsnijden valt dit niet onder de bovenstaande garanties of onder de “wet kopen op afstand”

– Mocht er verder iets aan de hand zijn met de producten willen we u adviseren om gewoon contact op te nemen met ons zodat we met u mee kunnen denken en met een oplossing te komen.