Aanhangernet

Aanhangernet in verschillende maten

Wist u eigenlijk wel dat u bij gebruik van een  beladen aanhanger op de openbare weg verplicht bent een aanhangernet te gebruiken? Dit is belangrijk voor de verkeersveiligheid en vastgelegd in de wet sinds 1 januari 2007. Een aanhangernet is een gemakkelijke en voordelige manier om aan deze wetgeving te voldoen. Een aanhangernet zorgt ervoor dat er tijdens het transport geen materialen uit de aanhanger kunnen vallen. Want dit kan natuurlijk gevaarlijke situaties opleveren voor u zelf en uw medeweggebruikers. Let op dat u een aanhangernet gebruikt tijdens transporten want de boete hiervoor is behoorlijk hoog. Het zou jammer zijn als u een bekeuring krijgt. U kunt het geld goed gebruiken. Dit geld kunt u dan ook  beter besteden aan een aankoop van een net bij ons in de webshop.

Bekijk aanhangernetten

Fijnmazig aanhangernet

Wij verkopen alleen fijnmazige aanhangernetten. En dat heeft meer dan een reden.Een fijnmazig net heeft ten opzichte van een grofmazig net het voordeel dat hier geen kleine en / of lichte dingen door weg kunnen raken. Hierdoor is het ideaal voor het transport van zand, grind, en klein (snoei)afval. Een fijnmazige net blijft niet achter de te vervoeren goederen haken. Hoe lastig kan dat zijn. Dit gebeurd wel bij de grofmazige variant. Nog een voordeel is dat andere mensen niet goed kunnen zien wat er in uw aanhanger ligt. Verder heeft u bij een aanhangernet geen last als het wat harder waait want de wind kan er doorwaaien. Gebruikt u bijvoorbeeld een afdekzeil, dan kan de wind daaronder komen en het zeil kan behoorlijk gaan klapperen.

Aanhangernet fijnmazig

Aanhangernet Fijnmazig

 

Ook moet u grotere materialen op uw aanhanger vastzetten tijdens vervoer. Dit is heel erg belangrijk. Want u weet niet wat u onderweg allemaal tegenkomt. Stelt u zich eens voor dat u  plotseling moet uitwijken of hard op de rem trappen om een botsing te voorkomen. Als u dan de goederen niet goed vast hebt , vliegen ze alle kanten uit wat natuurlijk erg gevaarlijk is. En ook niet fijn voor u is. Ook niet gezien de schade die aan u, uw goederen en aan derden kan ontstaan.

Kenmerken

Op onze site kunt u uw keuze maken uit verschillende maten netten. Klik HIER om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden/afmetingen. De aanhangernetten zijn zwart van kleur en hebben metalen ringen met een diameter van 16 mm. Deze ringen zitten om de 50 cm. Rondom zijn de netten afgewerkt met verstevigde randen waar deze ringen inzitten. Verder zijn ze van hoge kwaliteit,  UV gestabiliseerd en slijtvast waardoor ze een lange levensduur hebben. De netten zijn flexibel en gemakkelijk op te vouwen als u ze niet gebruikt. Het netgewicht is 225 gr/m2 en het net is gemaakt van nicosyl. Dit zijn de meest belangrijke voordelen van een fijnmazig aanhanger net.

Toebehoren

Dan dient u uw net nog vastmaken aan de aanhanger. Ook daar wordt naar gekeken bij een eventuele controle. U kunt bij ons toebehoren kopen om uw aanhangernet veilig vast te maken aan uw aanhanger. Hiervoor hebben we elastisch koord in de kleuren zwart en wit. Het koord heeft een dikte van 6, 8 of 10 mm. Dit elastische koord wordt per meter verkocht.Verder is er de mogelijkheid om spanlussen met of zonder haak te bestellen en te gebruiken voor het vastmaken van uw aanhangernet. Dit alles kunt u vinden op onze site onder : Toebehoren.

Maten aanhangernet

2,25x3mtr
2,25x4mtr
2,75×3,50mtr
2,75×4,50mtr
3,10x5mtr
3,10x6mtr
3,10x7mtr

Bestellen

Kortom: u bent bij ons aan het goede adres voor een fijnmazig aanhangernet. Klik HIER om snel te bestellen!

Bestellen gaat gemakkelijk via onze webshop pvc-tarp.com en u kunt veilig bij ons betalen, wat ook belangrijk is.

Besteld u vóór 17.00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.