Afdekzeil kopen via internet

Afdekzeil kopen

Een afdekzeil kunt U bij ons snel en gemakkelijk via internet kopen. We hebben verschillende kwaliteiten en heel veel afmetingen in ons assortiment. Het beste kunt u eerst zelf bepalen wat u nodig heeft. Is het voor langer gebruik? Moet het echt waterdicht zijn? Hoe groot wilt u het afdekzeil hebben? En is de kleur belangrijk? U kunt heel gemakkelijk via het filter op de website een selectie maken en zo goed een afdekzeil kopen via internet.

Welke kwaliteit afdekzeil kopen via internet

Het is belangrijk dat u iets over de kwaliteit van onze afdekzeilen weet. We hebben namelijk verschillende kwaliteiten. Het gaat dan om verschillende PE kwaliteiten en we hebben ook PVC kwaliteit. Hieronder ziet de verschillende kwaliteiten die we in ons assortiment hebben.

  1. PE 110
  2. PE 160
  3. PE 185
  4. PE 210
  5. PE 260
  6. PVC

PE 110

Dit is de lichtste kwaliteit die we in ons assortiment hebben. Het is een prima afdekzeil voor huis, tuin en keuken gebruik. Altijd handig ook om bij de hand te hebben. U kunt deze kwaliteit vergelijken met de afdekzeilen die u bij de bouwmarkt koopt. De zeilen zijn rondom gezoomd en hebben een ingenaaid koord. Ook hebben ze rondom ogen en dan om de 100 cm. Uiteraard zijn er vele afmetingen afdekzeilen te koop. Wilt u dit afdekzeil kopen via internet dan heeft u de keuze uit twee verschillende kleuren. Namelijk de kleur groen en wit.

PE 160

Een afdekzeil kopen via internet gaat erg gemakkelijk en snel. Zoals ik al schreef kunt u filteren op gebruik van het afdekzeil. Zo komt u automatisch bij de goede kwaliteit die u nodig heeft. Dus misschien heeft u de PE 160 nodig. Dit zeil is sterker dan een bouwzeil van de bouwmarkt. Het is ook omgezoomd en tevens elke 100 cm voorzien van een ring. Kijk ook eens bij de afdeling toebehoren op onze site. Daar vindt u allerlei bevestiging materialen.

PE 260

Deze kwaliteit is nog veel sterker. Het gaat om de PE 260. En dan staat ook hier het getal 260 voor het aantal grammen per vierkante meter. U kunt dan wel nagaan dat dit ook veel zwaarder is. In gewicht ook. Vandaar dat bij deze PE 260 kwaliteit de ringen in de omgezoomde rand om de 50 cm zitten. Dat is met dit zwaardere gewicht ook wel nodig. Deze kwaliteit hebben we in 3 verschillende kleuren. Namelijk wit, blauw en groen. Het is ook een afdekzeil welke voor langer gebruik geschikt is. Het is dan ok waterdicht.

PVC

Dan komen we nu bij de zwaarste kwaliteit van onze afdekzeilen. PVC afdekzeilen zijn bij u wellicht bekend als vrachtwagenzeil. Dat kent u wel van de vrachtwagens welke u inhaalt op de autobaan. Deze kwaliteit weegt dan ook 650 gram per vierkante meter. Het is UV bestendig en waterdicht. En hierdoor goed te gebruiken voor langere tijd. Natuurlijk is dit te zien in de prijs. De PVC zeilen zijn ook omgezoomd en voorzien van een ring, elke 50 cm. En mocht er toch niet een goede standaardmaat bijzitten dan kunt u ook iets op maat laten maken in onze zeilmakerij. En helemaal in deze dure tijd hebben we zelfs gebruikt vrachtwagenzeil tijdelijk in ons assortiment. Maar let op, dit zeil is 5 meter breed en kunt u van af 3 meter bestellen.

De hierboven beschreven kwaliteiten zijn de meest gangbare en verkochte afdekzeilen. De PE 185 Fr zijn brandwerende afdekzeilen.De PE 210 zijn onze ronde afdekzeilen.

 

Afdekzeil kopen via internet

Voorbeeld PVC