Afdekzeil speciaal op maat gemaakt

Een afdekzeil speciaal op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een afdekzeil speciaal op maat gemaakt dan bent u bij ons aan het goede adres. Natuurlijk hebben we in ons magazijn vele kwaliteiten en afmetingen afdekzeilen direct uit voorraad leverbaar. Maar soms zit daar niet iets geschikts voor u bij. U kunt dan bij ons een afdekzeil speciaal op maat voor u gemaakt bestellen. Dit kan standaard in 2 kwaliteiten besteld worden. We hebben de kwaliteit PVC 650 en de kwaliteit PVC 900. Van dit materiaal wordt uw afdekzeil speciaal op maat gemaakt. Het beste maakt u eerst een keuze welke kwaliteit het moet worden. Daarna kunt u de afmetingen in vullen. Let op, dit dient te gebeuren in centimeters. Daarna kiest u voor de afwerking.

Afwerking afdekzeil speciaal op maat gemaakt

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden wat betreft de afwerking.


♦Zonder afgewerkte randen♦Rondom omgezoomd♦Rondom omgezoomd en voorzien van zeilringen om de 100 cm♦Rondom omgezoomd en voorzien van zeilringen om de 50 cm♦Rondom omgezoomd en voorzien van zeilringen om de 20 cm.

Zoals u ziet zijn er diverse mogelijkheden. Het is belangrijk dat u goed nadenkt over het aantal zeilringen welke u in de afgewerkte rand wilt hebben. Neem er niet te weinig want dat zou toch wel zonde zijn. Onder de productgroep toebehoren vind u verschillende producten waarmee u uw afdekzeil speciaal op maat gemaakt kunt bevestigen. Verder kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren.

Wanneer uw order bij ons binnengekomen is gaan wij ermee aan de slag. Uw opdracht gaat naar de zeilmakerij en daar wordt uw afdekzeil speciaal op maat voor u gemaakt. Natuurlijk is dit niet direct de volgende dag al klaar. Bij maatwerk is er altijd een levertijd van 12 tot 15 werkdagen. Dit is afhankelijk van de drukte in de zeilmakerij. Als uw order klaar is gaan wij hem versturen. Dit doen we met DPD. Waneer uw pakket hier verstuurt wordt heeft u het de volgende dag in huis.

Wij maken ook heel bijzondere afdekzeilen op maat. Verder maken we ook allerlei hoezen. Voor machines bijvoorbeeld hebben we al vele verschillende soorten hoezen gemaakt. Bent u dus op zoek naar iets speciaals, stuur ons dan een email. Wel handig is het voor ons dat er een tekening en/of foto meegestuurd wordt. En natuurlijk de afmetingen van de te maken hoes of afdekzeil. Aan de hand van deze informatie maken wij dan een offerte. Als u het hiermee eens bent wordt uw order aangemaakt . We sturen dan de factuur waarop ook alle details te zien zijn. Dit is wel zo handig, ook voor controle. Wanneer wij het geld van deze order binnen hebben gaat de opdracht naar de zeilmakerij. Als het maatwerk klaar is wordt het verstuurd. De verzendkosten zitten altijd bij de prijs in.

Foto van speciaal maatwerk

Hieronder ziet u een foto van speciaal maatwerk. Het zijn een soort cilinders die gebruikt worden bij wateronderzoek. De firma die deze cilinders gebruikt heeft ons opdracht gegeven het transparante raamfolie opnieuw aan te brengen. We hebben niet alleen het zeil op maat gemaakt maar ook de cilinders waar nodig schoongemaakt en gerepareerd. Ook de spanlussen voor dit maatwerk hebben we geleverd. Het geheel is naar volle tevredenheid van de klant uitgevoerd. En voor ons was het een hele mooie en speciale opdracht.

 

Afdekzeil speciaal op maat gemaakt

Zo ziet u dus dat er veel mogelijk is. Wij helpen u bij het vinden van speciale oplossingen voor maatwerk. Denk daarbij dus niet alleen aan op maat gemaakte verandazeilen maar ook voor complexe afdekzeilen op maat bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u hierover meer weten? Stuur ons gerust een email en wij gaan kijken wat wij voor u kunnen betekenen.