Het voorjaar komt eraan! Bestel snel uw allround afdekzeil

Afdekzeilen om bijv. uw tuinmeubelen mee af te dekken!

Er is werk aan de winkel in de tuin, en om het huis. Heeft u spullen die u tijdelijk moet beschermen tegen weer en wind, omdat u ruimte nodig heeft voor al het werk in en om het huis, dan bent u op zoek naar 1 of meerdere afdekzeilen.

Wij hebben deze dekzeilen in allerlei kwaliteiten en dan beter dan een standaard Gamma afdekzeil. Ook een grote variatie in afmetingen en kleuren. Wit, groen, blauw, oranje en zwart.

Om de juiste keuze te doen bij het bestellen, kunt u ons filter gebruiken.

 

Afdekzeilen per afmeting 

Al onze PE en PVC afdekzeilen zijn in deze categorie terug te vinden.

Makkelijk uitzoeken/navigeren door de verschillende afmetingen, kwaliteiten en kleuren.

  1.      Zoek de juiste afmeting.
  2.      Klik de gewenste kwaliteit aan.
  3.      Kies de gewenste kleur.
  4.      Bestel uw afdekzeil

PVC afdekzeilen kopen

Afdekzeilen

Bent u op zoek naar een kwalitatief goed afdekzeil dat langere tijd meegaat en ook nog eens waterdicht is? Dan bent u bij PVC-TARP.com aan het juiste adres. Onze afdekzeilen worden gemaakt van hoogwaardig materiaal en gaan in de meeste gevallen 3 tot 5 keer langer mee dan een dekzeil van de gewone bouwmarkt. En de keuze is enorm, dus u vindt altijd een zeil dat voldoet aan uw eisen.
Zo zijn onze afdekzeilen in alle maten verkrijgbaar, of u nu een klein dekzeil nodig heeft van 2 bij 3 meter, of een enorm zeil van 15 bij 20 meter. Heeft u een specifieke maat nodig en staat die maat er niet tussen? Dan kunt u ook altijd even contact opnemen. PVC-TARP.com maakt namelijk ook afdekzeilen op maat, geheel naar uw wensen. Ook de kleur kunt u in veel gevallen zelf kiezen.

Waar kan ik afdekzeilen voor gebruiken?

In principe kunt u onze afdekzeilen overal voor gebruiken. Gaat u kamperen en bent u op zoek een betaalbaar, lichtgewicht en snel te bevestigen afdak voor uw caravan? Dan is een afdekzeil een handige oplossing. Maar ook als overkapping van een pergola in de tuin, om nog maar een voorbeeld te noemen. Ideaal als u in de zomer heerlijk van uw tuin wilt genieten, zonder bang te hoeven zijn voor een onverwachte hoosbui. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een feestje. Als u iets te vieren heeft en u wilt vrienden en familie uitnodigen voor een gezellige borrel in de tuin, kan het huren van een partytent bij een verhuurbedrijf in de kosten lopen. Onze afdekzeilen bieden een perfecte oplossing. Ze zijn relatief goedkoop, eenvoudig te bevestigen en waterdicht. Zo creëert u in een mum en zonder al te veel moeite een echte ‘tentbelevenis’ in uw eigen tuin.