Bescherm uw zandbak met een afdekzeil

Heeft u kleine kinderen, dan heeft u ongetwijfeld regelmatig te maken met zand door het hele huis. Vooral wanneer de kleintjes in de zandbak hebben gezeten kan dat een hoop rommel geven. En al helemáál als het heeft geregend. Want ja: modder, modder en nog eens modder! Daar is gelukkig heel eenvoudig iets aan te doen.

Een dekzeil als zandbakbedekking

Die zandbak is hartstikke leuk en biedt een hoop vertier voor uw kroost. Maar na een regenbui is de lol er voor u soms wel even af, zeker als uw kinderen in al hun enthousiasme besluiten om bij de eerste de beste zonnestraal de bak in te duiken. Dat heeft namelijk weinig met een zandbak te maken! Modderbak is misschien wel een betere benaming…

U kunt echter zonder al te veel moeite uw zandbak kurkdroog houden. De afdekzeilen van PVC-Tarp.com zorgen ervoor dat er geen druppel water meer doorheen sijpelt, zelfs niet bij een hevige hoosbui. Zo blijft het zand mooi mul en kunnen de kinderen ongestoord hun gang gaan, ook als de hemel even helemaal open heeft gestaan.

Wat is een goed afdekzeil voor mijn zandbak?

Die vraag krijgen we vaker. Het spreekt voor zich dat het dekzeil waterdicht moet zijn, al hoeft u zich daar bij PVC-Tarp.com geen zorgen over te maken. Maar uiteraard wilt u niet ieder jaar een nieuw zeil aan te hoeven schaffen. Zorg er daarom voor dat u het liefst een UV gestabiliseerd dekzeil aanschaft. Deze gaan langer mee dan een standaard zeil van de gewone bouwmarkt.

Last but not least moet u natuurlijk goed letten op de maat. Ook dat spreekt misschien voor zich, maar het is raadzaam om voor het bestellen even goed de afmetingen van uw zandbak op te meten. Heeft uw zandbak een afwijkende vorm, bijvoorbeeld rond? Dan kunt u ongetwijfeld iets vinden tussen ons aanbod aan ronde afdekzeilen. In sommige gevallen kunt u ook de kleur kiezen: laat die keuze over aan uw kleintjes!

Kies voor een voordelige oplossing

Naast dat een afdekzeil een eenvoudige en praktische oplossing is, bespaart het u ook kosten. Ga maar eens na wat het kost om een hardplastic overdekking voor uw zandbak op maat te laten maken! Bovendien kunt u het afdekzeil voor uw zandbak ook voor andere doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat en op de camping een tijdelijke overkapping nodig heeft.

Wanneer u bij PVC-Tarp.com bestelt, bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig zeil. Desondanks krijgt u bij ons altijd tot 30 dagen na aankoop een volledige garantie op productiefouten. Mocht u meer willen weten, dan kunt u uiteraard even contact opnemen. Bellen kan naar 0541-511 362, maar mailen mag ook: info@pvc-tarp.com.