Bestellen van afdekzeilen bij PVC-Tarp.com

 

Afdekzeilen bestellen

Bestellen van afdekzeilen bij PVC-Tarp.com gaat snel en gemakkelijk. Wanneer u precies weet welk afdekzeil u nodig heeft dan kunt u dat op de site opzoeken en bestellen. Maar misschien weet u nog niet precies wat u nodig heeft. Dan kunt u ons filter gebruiken. Met dit filter kunt u bepaalde eigenschappen van een afdekzeil selecteren. Precies naar de wensen of voorwaarden waar uw afdekzeil aan zou moeten voldoen. Het beste is dat u eerst bekijkt waar u het precies voor nodig heeft. Is het maar tijdelijk nodig of wilt u iets voor een langere tijd bijvoorbeeld afdekken. Is het noodzakelijk dat het afdekzeil waterdicht is of is dat niet de bedoeling. Dit is namelijk van belang omdat dit met de kwaliteit te maken heeft. Er zijn namelijk verschillende kwaliteiten afdekzeilen te bestellen bij PVC-Tarp.com. Via de link in de vorige zin of via de groene button komt u bij alle afdekzeilen die wij in ons assortiment hebben.

Afdekzeilen

Filteren bij bestellen van afdekzeilen

Bij het bestellen van afdekzeilen kunt u zoals ik hierboven al beschreef door middel van een filter het juiste product vinden welke u nodig heeft. U zou kunnen beginnen met de kleur van het afdekzeil maar misschien is dat voor u niet belangrijk. Dan kunt u dat het beste overslaan. En dan beginnen te filteren op de maat wanneer u weet welke maat u nodig heeft. Als u alleen de maat filtert dan krijgt u alle afdekzeilen te zien van die afmeting maar ook alle kwaliteiten zijn dan zichtbaar. De keuze is dan groot. De levensduur kan voor u belangrijk zijn of juist niet. Ook dat kunt u in het filter aangeven. Hoe wilt u het bevestigen? Is het belangrijk dat er zoveel mogelijk ringen in zitten? Of is 1 ring per meter voldoende? Wanneer u meer filtert komt u het dichtste bij het afdekzeil welke het beste bij uw wensen past. Hieronder nogmaals de eigenschappen waarop gefilterd kan worden.

  • Kleur
  • Maat
  • Bevestigingspunten
  • Levensduur
  • Gebruik
  • Kwaliteit
  • Treksterkte

Kwaliteiten afdekzeilen

 

Zoals ik hierboven al beschreef zijn er verschillende kwaliteiten afdekzeilen te bestellen. De zwaarste kwaliteit is PVC. Waarschijnlijk kent u dit wel want het wordt ook wel vrachtwagenzeil genoemd. En dan weet iedereen dat het een zware kwaliteit is. PVC 650 gr/m2 is de meest verkocht pvc kwaliteit. Mocht u nog een zwaardere kwaliteit wensen dan kunt u dit op maat laten maken in onze zeilmakerij. Direct hieronder zit de kwaliteit PE 260. Dit is iets ander materiaal maar ook deze kwaliteit is ruim voldoende om iets af te dekken voor een paar jaren. Natuurlijk is het zo dat aan deze twee kwaliteiten een ander prijskaartje hangt dan aan de lichtere kwaliteiten zoals PE 160 en PE 110. Bij de PVC en PE 260 kwaliteit zitten in de rand rondom ringen om de 50 cm. Dit heeft met de zwaarte te maken want om het te bevestigen moet u meer punten hebben om het vast te maken. Bij de PE 160 en PE 110 zitten deze ringen om de 100 cm. Doordat u dit weet kunt u ook zelf bepalen hoeveel bevestigingsmaterialen u eventueel nodig heeft. Deze artikelen kunt u vinden bij de toebehoren.

Bestellen van afdekzeilen bij PVC-Tarp.com

Bent u zover dat u een keuze heeft gemaakt? Dan kunt u het product of de producten in de winkelmand plaatsen. Bij de meesten onder u zal dit proces wel bekend zijn. Het is tegenwoordig heel normaal dat er via internet gekocht wordt. Het gaat ook zo lekker snel en gemakkelijk. Nadat u al uw gegevens heeft ingevuld gaat u door naar het betalen. Dit gebeurd het meeste met Ideal. U betaald dan via uw eigen bankomgeving de bestelling. Maar er zijn ook andere betaalmogelijkheden. U kunt er zelfs voor kiezen om achteraf te betalen. Wanneer uw bestelling bij ons binnen komt wordt deze verwerkt en verzonden. Wij zien uw bestelling graag tegemoet.

Afdekzeilen bestellen bij PVC-Tarp.com

PVC