Bouwhekzeil snel online bestellen

Bouwhekzeil voor bouwplaats

Een bouwhekzeil wordt heel veel gebruikt op bouwplaatsen. De bouwvakkers zijn druk aan het werk en willen het liefst ongestoord kunnen werken. Dat is ook de reden dat bij bouwplaatsen bouwhekken neergezet worden. Dit is ter voorkoming dat onbevoegden zomaar de bouwplaats oplopen. Dit kan gevaarlijk zijn en is niet wenselijk. Verder worden deze bouwhekken voorzien van bouwhekzeilen om zo de inkijk van buitenaf minimaal te houden. Een bouwhekzeil zorgt ervoor dat de werkprocessen op de bouwplaats goed en vloeiend kunnen verlopen. Professionals in de bouw weten dit als geen ander en maken dus veel gebruik van met dekzeil afgedekte bouwhekken om belangrijke werkzaamheden aan het oog te onttrekken. Particulieren die zelf aan het verbouwen gaan zijn vaak niet op de hoogte van het voordeel van bouwhekken met bouwhekzeil. Soms komen zij er later achter dat het plaatsen van bouwhekken met bouwhekzeil schade had kunnen voorkomen.

Het plaatsen hiervan is zeker geen overbodige luxe. Niet alleen vanwege de privacy maar ook vanwege de veiligheid. Het afbakenen van een bouwplaats is een zeer goed idee en verstandig om te doen want hierdoor laat u  de buitenwereld merken dat het terrein niet toegankelijk is voor onbevoegden. Tevens zijn uw bouwmaterialen beter beschermd tegen diefstal. Al met al dus een goede investering.

Bouwhekzeil voor evenementen

Ook voor evenementen worden bouwhekken gebruikt. U kent dat wel. Als er ergens een groot feest of festival georganiseerd wordt dan staan daar meestal bouwhekken omheen. En ja hoor, het zicht wordt u ontnomen door bouwhekzeilen die op deze bouwhekken vast gemaakt zijn. De organisatie wil hiermee niet alleen het terrein afbakenen maar ook voorkomen dat er al vroegtijdig gezien kan worden wat het programma of de activiteiten precies inhouden. Men blijft dus gissen naar naar de precieze inhoud van het programma en bepaalde activiteiten en attracties worden niet vroegtijdig verklapt.

Assortiment bouwhekzeilen

Wij bieden u een breed assortiment bouwhekzeilen aan in uiteenlopende kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit een gewone variant of de brandvertragende. Een standaard bouwhek heeft de afmeting van 2 meter hoog en 3,5 meter breed. Onze bouwhekzeilen zijn standaard 1,76 meter bij 3,41 meter. En passen dus precies. Doordat ze iets kleine zijn is het bouwhekzeil goed en strak te spannen op het bouwhek. De handigste manier om een bouwhekzeil te bevestigen op een bouwhek is door middel van tyraps. Deze tyraps verkopen wij ook en die vind u bij de productgroep toebehoren. Ze zijn verkrijgbaar in het wit en in het zwart. Tevens in twee verschillende maten te koop.

De bouwhekzeilen zijn uitermate geschikt voor bouwhekken van de merken Heras en Bekaert met de afmeting van 2 x 3,5 meter. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, zwart en wit. Onze bouwhekzeilen zijn gemaakt van hoogwaardig PE 150 gr/m2. Tevens zijn ze rondom omgezoomd en in de rand is een stevig PP touw verwerkt.

 

 

Beschrijving

Bouwhekzeilen van 1,76m x 3,41m voor HERAS en BEKAERT bouwhekken van 3,5 x 2 mtr.
Verkrijgbaar in de kleur wit, zwart ,groen en blauw.
Onze bouwhekzeilen zijn vervaardigd uit hoogwaardig PE van 150gr./m²
Geheel omgezoomd rondom en er zit een stevig PP touw in de rand verwerkt.
Zeilringen van 12 mm binnendoorsnede elke 50 cm rondom!

20 st. = 1 volle doos
360 st. = 1 pallet

bouwhekzeil groen

Bestellen gaat eenvoudig, snel en vertrouwd. Als u uw keuze heeft gemaakt kunt u al uw gegevens invullen. Betalen kunt u op verschillende manieren. Alleen voor zakelijke klanten hebben we de mogelijkheid om op factuur te betalen. Als de bestelling bij ons in het systeem binnen komt gaat deze automatisch naar ons magazijn. Daar wordt uw order verwerkt. Het wordt allemaal netjes ingepakt en het pakket krijgt een adres label. Aan het eind van de dag wordt het opgehaald en de vervoerder zorgt dat u het de volgende dag uitgeleverd krijgt. Rest mij nog te zeggen dat we uw bestelling graag tegemoet zien.