De grote voordelen van een bouwhekzeil

Bent u hard aan het werk op de bouwplaats of druk bezig met het opbouwen van een evenement? Dan wilt u het liefst ongestoord door kunnen werken, zonder dat onbevoegden het terrein oplopen of komen kijken wat er zoal wordt gebouwd. Een bouwhekzeil van PVC-TARP.COM voorziet u van de benodigde privacy en biedt daarnaast uiteenlopende voordelen.

Bouwhekzeil voor privacy en veiligheid

Hoewel de meerwaarde van privacy vaak onderschat wordt, is het van groot belang om werkprocessen op de bouwplaats vloeiend te laten verlopen. Professionals in de bouw weten dit als geen ander en maken hierdoor standaard gebruik van met dekzeil afgedekte bouwhekken om belangrijke werkzaamheden aan het oog te onttrekken.

Particulieren die zelf een bescheiden verbouwing organiseren, zijn hiervan vaak niet op de hoogte. In veel gevallen komen zij er later door schade en schande achter dat het plaatsen van een of meerdere bouwhekken bepaald geen overbodige luxe is.

Dat geldt overigens niet alleen op het gebied van privacy, maar ook vanuit het oogpunt van veiligheid. Het afkaderen van de werkplaats is vaan een verstandig idee om de buitenwereld te laten weten dat het terrein niet toegankelijk is voor onbevoegden. Hierbij is het aan te raden de bouwhekken te bedekken met afdekzeil, zodat eventuele waardevolle spullen op de bouwplaats niet voor iedereen zichtbaar zijn.

Dekzeil op bouwhek tijdens evenementen

Bouwhekken worden niet alleen veelvuldig gebruikt op de bouwplaats, maar ook bij tal van andere gelegenheden. Zo worden ze bijvoorbeeld gebruikt om het terrein af te bakenen op kleine privéfeestjes, maar ook op grote festivals.

Met name bij een evenement waarvan de inhoud enigszins geheim moet blijven, is het gebruik van bouwhekzeil sterk aan te raden. Zo blijft het voor bezoekers gissen naar de exacte inhoud van het programma en worden bepaalde attracties niet ruim vooraf al verklapt.

Breed assortiment afdekzeilen voor bouwplaats

Bij PVC-TARP.COM heeft u de keuze uit een breed assortiment bouwhekzeilen in uiteenlopende kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit een gewone en een brandvertragende versie.

Omdat een standaard bouwhek afmetingen van 200 x 350 centimeter heeft (hoogte keer breedte), zijn onze bouwhekzeilen standaard 176 x 341 centimeter. Dankzij het iets kleinere formaat is het dekzeil goed strak op het bouwhek te spannen.

De makkelijkste manier om afdekzeil aan een bouwhek te bevestigen, is door middel van tiewraps. Natuurlijk vindt u deze ook in onze webwinkel. Meer weten over onze afdekzeilen? Bel ons dan op 0541 – 511 362 of stel uw vraag via info@pvc-tarp.com.