Dek-zeil van vrachtwagen kwaliteit nodig?

Dek-zeil van zware kwaliteit.

Heeft u een professioneel pvc dek-zeil nodig? Die kunt u bij ons bestellen. Wij hebben deze dekzeilen in verschillende maten en kleuren. En wat handig is: vandaag besteld is ook vandaag verstuurd.Wij leveren namelijk rechtstreeks vanuit ons magazijn. PVC dekzeilen zijn zware, stevige zeilen die u voor allerlei toepassingen kunt gebruiken. Ze hebben een lange levensduur omdat de kwaliteit hoog is. Het zeil is waterdicht en uv bestendig. Alleen al dat het uv bestendig is zorgt ervoor dat zo’n dekzeil heel wat jaren mee gaat. En dat mag ook wel voor die prijs zult u misschien zeggen. Ja inderdaad zijn het wat duurdere zeilen maar daar hebt u dan ook jarenlang plezier van. En de producten die afgedekt worden met dit zeil zijn goed beschermd tegen invloeden van buitenaf.Bedenk maar eens waarvoor u het allemaal gebruiken kunt. Het is altijd handig een dekzeil bij de hand te hebben want u kunt het zomaar onverwachts nodig hebben.

 PVC dekzeil

Het zijn zeilen van de kwaliteit 600-650 gr/m2. In de volksmond inderdaad vrachtwagenzeil genoemd. Het dek-zeil is opgebouwd uit verschillende lagen.In het midden bevind zich polyester en aan de buitenzijden een laag gecoat pvc. Het polyester in het midden zorgt voor de sterkte. De buitenzijden zorgen voor de waterdichtheid. Verder is het dek-zeil voorzien van een uv coating. Deze coating zorgt ervoor dat de levensduur verlengd wordt en het zeil niet poreus wordt. De zeilen zijn rondom omgezoomd en voorzien van zeilringen om de 50 cm. Om het zeil te bevestigen hebben we ook verschillende producten op voorraad en deze zijn ook direct leverbaar vanuit ons magazijn. Deze artikelen vind u bij toebehoren. Neem gerust een kijkje bij deze groep en zie welke mogelijkheden er allemaal zijn om uw dekkleed te kunnen bevestigen.

Maten en kleuren pvc dekzeil

Kleuren pvc dek-zeil

Kleuren pvc dek-zeil

De dekzeilen zijn er in verschillende afmetingen. Variërend van 2×3 meter tot wel 10 x 12 meter. Bekijk en meet wat u nodig heeft want er is keuze genoeg. Er zijn vier verschillende kleuren. Wit, blauw, groen en grijs. De zeilen zijn kleurvast. Dus blijven ze er altijd fris uitzien, ook na jarenlang gebruik. Dat mag u ook verwachten want de zeilen zijn niet goedkoop. Natuurlijk zijn er goedkopere zeilen in de handel maar let er op : mindere kwaliteit betekent ook en kortere levensduur. Het kan maar zo zijn dat u met een goedkoper zeil op den duur toch duurder uit bent. Kijk rustig op onze site naar wat er allemaal te koop is. U kunt op de maat klikken die u nodig heeft of u klikt direct door naar de afdeling PVC. Heel gemakkelijk en het wijst zich vanzelf. Bij ons besteld u en betaald u veilig online. Dat is fijn om te weten.

PVC dekzeil op maat

Zit er toch niet iets voor u bij, dan kunt u een dek-zeil ook op maat laten maken. Ja en dan heeft u natuurlijk veel meer keuze en variatie in afmetingen en kleuren. Ook kunt u kiezen voor een nog zwaardere kwaliteit, namelijk pvc 900 gr/m2 dek-zeil. Verder zijn er mogelijkheden om het zeil om te laten zomen, of niet. Het aantal bevestigingspunten kunt u ook zelf kiezen. Of u kiest helemaal geen afwerking van de randen. Er is veel mogelijk en gewoon gemakkelijk via onze site te bestellen. Omdat het maatwerk betreft heeft uw bestelling wel een levertijd van 12-15 werkdagen.Echter is dit afhankelijk van de drukte in onze zeilmakerij. En mocht u toch nog andere wensen hebben, zoals bijvoorbeeld een hoes op maat of iets dergelijks, mail ons dan en wij maken vrijblijvend een offerte voor u. Ook voor verandazeilen bent u bij ons aan het goede adres. Hier zijn de mogelijkheden nog veel uitgebreider.