Dekkleed voor beschutting tegen slecht weer

Dekkleed voor beschutting.

Het is er nu nog te koud voor, maar over enkele maanden begint het klimaat alweer zachter te worden in ons land. Dat is het moment dat de mensen weer naar buiten willen, in de tuin willen werken maar ook om voor feestjes de buitenlucht weer op te zoeken. Toch kan het dan nog wat fris zijn en dan is een dekkleed handig om in huis te hebben. En om deze dan buitenshuis te gebruiken. U kunt een dekkleed zelfs als tijdelijk dak gaan gebruiken. Of als zijwand bij een overkapping die gedeeltelijk open is. Zo houd u wind en regen tegen en kunnen uw gasten gewoon genieten van de hapjes en de drankjes die u aanbied.

Dekkleed goedkope bescherming bij regenval

In welk seizoen u ook een buitenfeestje wilt organiseren, er is altijd de kans dat er net op dat moment en bui aankomt. Deze kan er voor zorgen dat uw feest in het water valt. Zonde toch van alle voorbereidingen. Jammer dat uw met zorg geplande feest geen doorgang kan hebben. De aanschaf van een dekkleed is dus zeker aan te raden. Een voordeel is ook dat u dit dekkleed voor heel veel meer doeleinden kunt gaan gebruiken. Er komt nog bij dat een dekkleed een stuk goedkoper is dan alternatieven zoals complete buitententen, tuinkamers of andere dure oplossingen. Vooral als u af en toe een feestje geeft is een dure investering echt jammer van het geld. Een tijdelijk afdak in de vorm van een dekkleed is dus een hele goede oplossing.

Beschutting tegen weer en wind

U kunt een dekkleed niet alleen gebruiken als afdak, maar ok als beschutting daaromheen. Een kwalitatief hoogwaardig zeil vormt een effectieve bescherming tegen de snijdende wind en is hierdoor ideaal voor het creëren van een behaaglijke omgeving. Bij ons kunt u kiezen uit een groot aanbod dekkleden in vele verschillende afmetingen en kleuren. Ze zijn uitermate geschikt om uw gasten tijdens het feest af te schermen van de weersomstandigheden.

Waterdicht dekkleed

Mocht u een dekkleed voor deze doeleinden gebruiken dan is het natuurlijk belangrijk dat het waterdicht is. De stevige pvc dekkleden uit ons assortiment zijn volledig waterdicht en bieden daardoor voldoende bescherming tegen de regen. Deze pvc dekkleden staan bekend als hét afdek materiaal voor het vervoer van goederen door vrachtwagens. Want tijdens het transport is het van groot belang dat de vervoerde producten droog blijven en niet in aanraking komen met vocht door regenval. Hiervoor zijn pvc dekkleden speciaal ontwikkeld.

Kenmerken PVC dekkleed

Zoals al eerder vermeld zijn de pvc dekkleden waterdicht. Ze worden vaak professioneel ingezet. Ook omdat ze stevig zijn en een lange levensduur hebben. Verder zijn de dekkleden uv gestabiliseerd wat dus voor die lange levensduur zorgt. Ze gaan 10-20 keer langer mee dan een standaard bouwmarkt zeil. De dekkleden zijn rondom afgewerkt met een stevige zoom. In deze zoom bevinden zich rondom zeilringen. Deze zitten op een afstand van 50 cm uit elkaar. De zeilringen zijn roestvrij. U kunt het dekkleed bevestigen door gebruik te maken van deze ringen. De ringen hebben een binnenmaat van 16 mm. Dit is belangrijk om te weten want u kunt bijvoorbeeld koord bestellen om het dekkleed te bevestigen. Dit koord is in verschillende diktes te koop. Bij de productgroep toebehoren ziet u welke mogelijkheden hier allemaal voor zijn.

Afmetingen en kleuren

Dit product is te koop in vier verschillende kleuren. Wit, groen, blauw en grijs. Verder zijn er heel veel verschillende maten te koop. Teveel op hier op te noemen. Bent u er zeker van dat het deze kwaliteit moet worden dan kunt u beter direct naar pvc-dekkleden gaan. Gebruik hiervoor eventueel de link in de voorgaande zin. Hier ziet u ook direct welke afmetingen er allemaal te koop zijn. En in welke kleur. Dan is de keuze zo gemaakt en wij zien uw bestelling graag tegemoet.

dekkleed