Dekzeil op maat voor uw pergola

Bent u de gelukkige bezitter van een pergola in uw tuin? Dan kent u als geen ander de toegevoegde waarde voor uw woonbeleving. Niet alleen biedt een pergola een ideale constructie voor een variëteit aan planten om te groeien, maar ook vormt het een uitstekende overkapping boven uw terras of tuinpad. In dat laatste geval is een goed dekzeil als afdak natuurlijk wel noodzakelijk.

Afdak: kwalitatief hoogwaardig en waterdicht

Hoewel we lente inmiddels alweer is begonnen, betekent dat in Nederland nog niet dat het elke dag mooi weer is. De temperatuur ligt overdag inmiddels hoog genoeg om ontspannen in uw tuin te genieten van het buitenleven, maar een regenbui gooit nog veelvuldig roet in het eten. Zeker omdat de open constructie van een pergola hier niet tegen beschermt.

Een dekzeil is dan ook noodzakelijk om het maximale uit uw pergola te halen. Natuurlijk niet zomaar een dekzeil, want het afdak moet waterdicht zijn en bij voorkeur lange tijd meegaan. Ook moet het geschikt zijn om bij zware regenval moeiteloos de belasting van veel regenwater te kunnen dragen. Voor een afdekzeil dat aan deze criteria voldoet, bent u bij PVC-TARP.COM aan het juiste adres.

Afdekzeil als effectief zonnescherm

Hoewel effectieve regenbescherming al voldoende reden is om een dekzeil voor uw pergola aan te schaffen, zijn er nog vele andere voordelen. Na regen, komt immers zonneschijn. En hoewel uw pergola wellicht aardig begroeid is met prachtig groen, ziet de zon in veel gevallen nog kans om hier met zijn stralen doorheen te schijnen.

Een afdekzeil als overkapping is daarom ook zeer bruikbaar als zonnescherm. Dit biedt u voldoende schaduw om uren achtereen heerlijk te kunnen zitten en verzekert u van de benodigde verkoeling op echt warme dagen. En wilt u toch in de zon zitten? Dan schuift u het dekzeil met één simpele beweging iets aan de kant. Er zijn bovendien talloze creatieve ideeën mogelijk. Handig!

Dekzeil op maat bespaart op kosten hout en arbeid

Een afdekzeil is niet alleen een praktische oplossing, maar bovenal een voordelige. U hoeft de constructie immers niet dicht te laten timmeren door een vakman en ook bent u geen geld kwijt aan dure balken en andere materialen. Het enige wat u nodig heeft is een kwalitatief goed zeil. Kies bij voorkeur wel voor een zeil dat op maat is gemaakt om de mooie uitstraling van uw pergola te behouden.

Bij PVC-TARP.COM laat u een dekzeil voor uw pergola tegen voordelige tarieven op maat maken. Bij ons heeft u de keuze uit de allerbeste materialen, die uitermate geschikt zijn voor de toepassing van zowel regen- als zonnescherm. In onze zeilmakerij kunnen we vrijwel elke wens verwezenlijken en u bent verzekerd van een snelle levering.

Meer weten? Informeer direct naar de mogelijkheden via 0541 – 511 362 of mail ons op info@pvc-tarp.com. Onze zeilspecialisten adviseren u graag op maat.