Dekzeilen voor de bouw online bestellen

Dekzeilen voor de bouw

De bouw trekt aan hoor u ook overal zeggen. Dekzeilen voor de bouw zijn dan ook een veel gevraagd artikel. Er wordt weer volop gebouwd in Nederland. Er worden niet alleen huizen maar ook bedrijfspanden gebouwd. Veel staat er in de steigers en aannemers doen goede zaken tegenwoordig. Men spreekt zelfs van een personeelstekort en zeker vakbekwaam personeel is moeilijk te krijgen. Na jaren van crisis en stagnatie lijkt de bouwsector weer af te stevenen op een periode van hoogconjunctuur. Dat is prachtig nieuws want als het in de bouw goed gaat is dat een positieve graadmeter voor onze economie.

U kent misschien ook wel de uitdrukking: ” Waar gewerkt wordt vallen spaanders”. Dat geldt zeker voor de bouwnijverheid. Niet voor niets is de aandacht voor veiligheid op de bouwplaats groot en zijn de veiligheidsvoorschriften voor de bouw streng. Helaas gebeuren er nog geregeld ongelukken. Natuurlijk is dat niet altijd voor 100% te vermijden. Maar goede preventie en de juiste maatregelen kunnen wel ongelukken voorkomen.

Dekzeilen voor de bouw dragen bij aan de veiligheid van uw bouwlocatie.

Een maatregel die zeker bijdraagt aan de veiligheid is een goed opgeruimde, ordelijke bouwplaats. Het juiste gebruik van goede, professionele dekzeilen helpt daarbij. Denk hier bijvoorbeeld aan dekzeilen die u op bouwhekken kunt spannen. En dekzeilen om stof en gruis tegen te houden. Maar kijk ook naar de verschillende kwaliteiten en maten afdekzeilen voor de bouw. Bij werk aan bestaande daken zijn waterdichte dekzeilen heel belangrijk.

U vindt bij ons een groot assortiment afdekzeilen die uitstekend toepasbaar zijn in de bouw. Dit geldt niet alleen voor de professionele bouwbedrijven maar ook voor de particuliere doe- het -zelf bouwers. Wij bieden een meer dan uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Bent u bijvoorbeeld van plan om zelf cement te gaan maken? Gebruik dan een stevige kwaliteit grondzeil. Maar wat is er allemaal te koop? We hebben vele maten en kwaliteiten dekzeilen voor de bouw.

Kwaliteiten

Bij dekzeilen spreekt men over PE en PVC.

PVC kwaliteit is zwaar en u kent het waarschijnlijk als vrachtwagenzeil. Vrachtwagens  zijn vaak bekleed met hele zware pvc afdekzeilen om de te vervoeren producten goed te beschermen. Onze standaard pvc dekzeilen zijn 600-650 gr/m2. Dit is afhankelijk van de fabrikant. Ze zijn altijd 100 % waterdicht en uv gestabiliseerd. Doordat ze uv gestabiliseerd zijn worden ze niet snel poreus en daardoor gaan deze afdekzeilen heel lang mee. Verder zijn ze erg sterk qua treksterkte en scheurweerstand. De standaard afdekzeilen zijn voorzien van stevige zeilringen om de 50 cm. Voor bevestigingsmaterialen kunt u kijken bij de productgroep toebehoren. De kleuren van de pvc afdekzeilen zijn blauw, wit, grijs en groen. Dit is wel weer afhankelijk van de afmeting die u kiest.

Zit er geen goede afmeting voor u bij dan kunt u een pvc dekkleed ook op maat laten maken in onze zeilmakerij. Hier kunt u dan weer kiezen uit twee verschillende kwaliteiten. We kunnen iets maken met de 650 gr/m2 kwaliteit of met de 900 gr/m2 kwaliteit. Verder kunt u hier ook kiezen hoe u de afwerking van het dekzeil wilt hebben. Wilt u het wel/niet omgezoomd hebben. Hoeveel ringen wilt u rondom hebben. Of juist geen ringen. U ziet dat er vele mogelijkheden zijn en mocht u toch nog andere wensen hebben dan kunt u ons altijd een mail sturen. Natuurlijk realiseren wij ons dat de hoogste kwaliteit soms best duur kan zijn. Maar desondanks hebben we ook andere kwaliteiten afdekzeilen voor de bouw of voor iets anders. Waarover hieronder meer informatie.

PE kwaliteit

PE staat voor polyethyleen. En deze kwaliteit is er in meerdere zwaartes.

PE 110 kwaliteit is bouwmarkt kwaliteit. Bij ons heeft deze kwaliteit ook daadwerkelijk deze zwaarte wat meestal in de bouwmarkt niet het geval is.

PE 160 kwaliteit is een middenmoot allround afdekzeil wat al 50% zwaarder en steviger is dan de standaard bouwzeilen.

PE 260 kwaliteit is de kwaliteit die veel in de professionele wereld gebruikt wordt. 2,5 keer zwaarder dan bouwzeilen en uv gestabiliseerd.

Kortom: er is keuze genoeg en wij zien uw bestelling graag tegemoet.

 

Dekzeilen voor de bouw PVC