Dekzeilen voor kampeerliefhebbers

Het kampeerseizoen is in volle gang. Duizenden Nederlanders trekken er weer op uit met hun tent of caravan. Nederlanders zijn praktisch van aard en zuinig op hun spullen. Een echte kampeerder weet dan ook dat een dekzeil of grondzeil onmisbaar is om op een comfortabele manier van de kampeervakantie te genieten.

Een dekzeil is buitengewoon praktisch om tijdens de reis de bagage af te dekken, of te gebruiken voor de bagagewagen. Het spreekt voor zich dat een waterdichte kwaliteit de voorkeur verdient. Ook is het zaak om voor goede bevestigingsmiddelen te kiezen. Als u met de auto op pad gaat, heeft u immers te maken met rijwind. Loop alles goed na voor vertrek, want de veiligheid gaat voor alles.

Dekzeil of grondzeil

Gaat u per fiets op kampeervakantie, dan wilt u natuurlijk zo min mogelijk bagage bij u hebben. Toch is ook dan een dekzeil aan te bevelen. U kunt er uw fiets en bagage mee afdekken bij een plotselinge regenbui én u heeft er plezier van tijdens het kamperen. Immers, een stevige kwaliteit dekzeil is ook te gebruiken als grondzeil. Niet alleen in de tent, ook tijdens een picknick.

Het voordeel van een grondzeil in het open gedeelte van uw tent of in de voortent van uw caravan, is dat u minder vuil en grond naar binnen loopt. Een stevig grondzeil voelt bovendien comfortabel. U verhoogt het comfort als u een dekzeil of grondzeil op de juiste maat koopt en ervoor zorgt dat u het goed kunt vastzetten. Daar heeft pvd-tarp.com slimme oplossingen voor.

Dekzeil als luifel

Nog een voordeel van een goed, waterbestendig dekzeil: u kunt er met een beetje inventiviteit een prima luifel van maken. Twee tentstokken, versterkte gaten in de juiste hoeken, haringen en scheerlijnen en u zit er beschermd en droog bij. Met zo’n extra luifel aan uw tent of caravan vergroot u uw leefruimte.

PVC-Tarp heeft alles in huis om ervoor te zorgen dat u tijdens uw kampneervakantie het beste afdekzeil of grondzeil bij u heeft. U kunt kiezen uit standaardformaten, maar ook voor afdekzeil van de rol. En na de zomer, als de caravan of kampeerwagen weer voor langere tijd de stalling ingaat? Dan zorgt een goed dekzeil ervoor dat u er volgend jaar weer evenveel plezier van heeft. Bel voor een advies met 0541 – 511 362 of direct gebruikmaken van ons contactformulier.