Dekzeilen voor uw veranda – hoogkwalitatief maatwerk

Stel, uw woning beschikt over een veranda, overdekt terras of open serre. Dan wilt u daar straks, als we de winter achter de rug hebben, natuurlijk weer zo lang mogelijk van genieten. Bij voorkeur van het vroege voorjaar tot het late najaar. Maar ja, we wonen in Nederland, dus de wind kan roet in het eten gooien. Tenzij u slim gebruikmaakt van de mogelijkheden van duurzaam dekzeil.

Wij hebben dekzeilkwaliteiten in ons assortiment die uitstekend geschikt zijn om er flexibele  verandazeilen van te maken. Met verandazeilen kunt u de zijkanten en voorkant van uw veranda, terras of serre afschermen, zodat u altijd uit de wind zit. U kunt er één of meer gebruiken, maar net uit welke hoek de wind waait. Al naar gelang uw wensen kunnen wij uw ‘wanden van zeil’ voorzien van kunststof ramen voor een optimale lichtopbrengst.

Optimaal genieten dankzij windvast dekzeil

De toepassing van dekzeil voor flexibele veranda-afscheidingen is puur maatwerk. Op basis van uw specificaties maken wij uw verandazeilen in onze eigen zeilmakerij, waarbij we de beste materialen toepassen en zorgen voor een perfecte afwerking. U kunt kiezen voor een kleur die harmonieert met uw veranda en omgeving. U creëert flexibele wanden die windvast, waterdicht en duurzaam zijn.

Uiteraard voorzien wij uw verandazeil van alle benodigde accessoires als zeilringen, bevestigingsrubbers, enzovoorts. Uw wensen zijn bepalend. Het is zelfs mogelijk om wanden van zeil te maken die u niet hoeft te demonteren, maar kunt oprollen zodra de wind gaat liggen. Is uw veranda of serre overkapt met een transparant dak? Dan kan het een idee zijn om een zeil op maat te laten maken, waarmee u het invallende zonlicht tempert.

Dekzeilen op maat

Onze zeilmakerij maakt nog veel meer dekzeiltoepassingen op maat. Denk aan afdekzeilen met bijzondere afmetingen, aan tentzeilen, maar ook aan allerlei hoezen en kettingzakken. Ook is het mogelijk om precies op maat een sterk afdekzeil voor uw aanhanger te laten maken, voorzien van ringen, elastische koorden en afspanhaken.

Alles is mogelijk en u kunt kiezen uit een groot aantal kleuren, kwaliteiten en bevestigingsmaterialen. Uw zeil wordt op maat afgezoomd en netjes afgewerkt. Desgewenst worden de randen versterkt. U profiteert van een efficiënte bestel- en offerteprocedure en verrassend korte levertijden. U neemt de maat, wij doen de rest – precies óp maat en volgens uw wensen.