Afdekzeil / Bache | 1,5x20 mtr.

Enig resultaat

  • PVC Afdekzeil 1,5 x 10 Temperatuur weerstand -30/+70°C

    PVC-600 BA Brandhout Afdekzeil 1,5 x 20 mtr.

    179.00 incl. BTW Op voorraad

Afdekzeil 1,5×20 mtr.

Onze PVC-600 afdekzeilen in de maat 1,5×20 mtr zijn stevig, waterdicht en voor professioneel gebruik. Het is zo’n 6-7x zo zwaar/sterk dan de standaard afdekzeilen van de bekende doe het zelf zaken zoals; gamma, hubo, praxis, multimate etc. In de volksmond wordt PVC ook wel vrachtwagenzeil genoemd.

Dit UV gestabiliseerde dekkleed mag u zeker niet missen bij uw boot/sloep/jacht of op de bouw. Ook ideaal voor transporteurs die met losse lading rijden (open trailers). De afdekzeilen zijn UV gestabiliseerd, zodat ze extra lang mee gaan. 10-20 x langer dan het standaard bouwmarkt afdekzeil.

De PVC-600 afdekzeilen zijn rondom afgewerkt met een stevige zoom. Rondom is het PVC-600 afdekzeil uitgerust met zware metalen zeilringen (roestvrij) elke 50 cm. Om dit professionele afdekzeil/dekkleed goed te kunnen bevestigen met onze bevestigingsmaterialen zie onze productgroep “toebehoren”

Bestel uw PVC-600 Afdekzeil direct via onze webshop om er in ieder geval een bij de hand te hebben. Het kan uw feestje, familiedag, verjaardag, boot, verbouwing etc. etc. redden van de altijd zo onverwachtse buien.