Droog kamperen met een afdekzeil als overkapping

De zomer staat voor de deur: de dagen worden langer en de zomervakantie laat niet lang meer op zich wachten. Als u dan lekker voor uw caravan of camper zit te genieten van een heerlijk glas wijn, is er niets vervelender dan een onverwachtse hoosbui. Laat uw kampeertrip echter niet in het water vallen, en kies voor de eenvoudige oplossing van een hoogwaardig afdekzeil als terrasoverkapping. 

Onbezorgd kamperen met een dekzeil

Omdat u niet alles mee kunt nemen op vakantie, is het meeslepen van een extra dak helaas geen optie. Ziet u het al voor zich…? Een afdekzeil is in zo’n geval een fantastisch alternatief. Het gewicht is te verwaarlozen, het is eenvoudig op te vouwen en op te bergen, en u heeft het in een mum van tijd voor uw camper of caravan hangen.

U kunt onbekommerd genieten van een heerlijk avondje buiten op uw terras, zonder zich zorgen te hoeven maken over het weer. Laat die onheilspellende waarschuwingen van Buienradar maar doorkomen; u weet zich met de afdekzeilen van PVC-tarp.com in ieder geval verzekerd van een droog avondje. Mits u investeert in een kwalitatief goed dekzeil natuurlijk, dat eenvoudig schoon te maken en te bevestigen is.

Welk afdekzeil kunt u het beste kiezen?

Ook is het belangrijk dat het zeil langere tijd meegaat. U wilt niet ieder jaar een nieuwe, tijdelijke overkapping hoeven aan te schaffen. De UV gestabiliseerde dekzeilen, zoals de PE-260 6×8 voorzien hierin. Vanwege deze stabilisatie gaan de zeilen extra lang mee, zelfs 3 tot 5 keer langer dan een standaard dekzeil van een gewone bouwmarkt.

De PE-260 dekzeilen zijn uitgerust met een stevige zoom en stevige metalen zeilringen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden bevestigd aan uw camper of caravan. Daar komt bij dat de afdekzeilen van PVC-tarp.com te verkrijgen zijn in meerdere kleuren. U vindt dus altijd de juiste kleur, die perfect past bij uw kampeerwagen. Of als u op wilt vallen, kiest u voor een prachtig reflecterend exemplaar. De keus is aan u.

Een afdekzeil in alle maten

Wij bieden afdekzeilen aan in alle soorten en maten, waardoor u zeker weet dat uw dekzeil precies aansluit bij de afmetingen van uw camper of caravan. En ook over de kwaliteit hoeft u niet in te zitten. Omdat wij alleen gebruikmaken van hoogwaardige materialen, gaan onze dekzeilen lange tijd mee.  En mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan heeft u bij PVC-tarp.com altijd tot 30 dagen na aankoop een volledige garantie op productiefouten.

Meer weten? Bellen kan naar 0541-511 362, of stuur ons een mailtje: info@pvc-tarp.com. Onze experts adviseren u graag!