Een afdekzeil uit onze zeilmakerij bestellen

Een afdekzeil uit onze zeilmakerij bestellen

Een afdekzeil uit onze zeilmakerij kunt u gemakkelijk online bestellen.U heeft vast al op onze site gekeken naar de afdekzeilen die we standaard in ons assortiment hebben. Zoals u ziet is er keuze genoeg wat betreft afmetingen en kwaliteiten. Helaas kan het natuurlijk zijn dat u een afwijkende maat nodig heeft.

Heeft u een afdekzeil nodig maar vind u niet iets bij onze standaard afmetingen, dan is er de mogelijkheid om een afdekzeil op maat te laten maken. Hoe handig is dat! U kunt kiezen uit twee kwaliteiten namelijk de PVC 650 gr/m2 en PVC 900 gr/m2. U hoeft hiervoor maar een paar gegevens in te vullen.

  • Lengte in cm
  • Breedte in cm
  • Afwerking
  • Kleur

U ziet dan direct wat de kosten zijn voor een afdekzeil uit onze zeilmakerij. Dat is natuurlijk belangrijk om te weten. Zodra u heeft besteld en wij uw betaling binnen hebben gaat uw opdracht naar onze zeilmakerij. Daar wordt met de uiterste zorg uw afdekzeil voor u gemaakt. Het is natuurlijk niet de volgende dag al klaar. Aangezien dit maatwerk is hanteren we altijd een levertijd van 12-15 werkdagen. Dit is afhankelijk van de drukte in onze zeilmakerij. Soms gaat het veel sneller maar dat kunnen we niet garanderen. Zodra uw bestelling klaar is gaan we over tot verzenden.

Afwijkende maten

Zoals u al gelezen heeft kunt u zelf online een afdekzeil uit onze zeilmakerij bestellen. We hebben dus de kwaliteiten PVC 650gr/m2 en PVC 900 gr/m2 die we op maat kunnen maken. Natuurlijk kan het zijn dat u toch een nog afwijkende maat heeft. Misschien wilt u een driehoek? Of wilt u het afdekzeil niet aan alle zijden afgewerkt hebben. Of heeft u wensen wat betreft het aantal ringen. Kortom : laat ons weten wat uw wensen zijn. Dit kunt u eenvoudig doen door ons een mail te sturen. Hierbij wil ik wel aangeven dat het heel handig voor ons is dat u ook een tekening maakt en deze bijsluit. Wij maken dan voor u een offerte voor uw afdekzeil. Mocht u het met de prijs eens zijn dan maken wij de order voor u aan. U krijgt dan ook de factuur met alle gegevens erop vermeld. Het is goed om dit nog even te controleren. Aangezien het maatwerk betreft hanteren we altijd een 100% aanbetaling. Zodra dit geld bij ons binnen is gaat uw order naar de zeilmakerij.

Afdekzeil voor aanhanger

Ook kunt u bij ons een afdekzeil uit onze zeilmakerij bestellen voor een aanhanger. U heeft waarschijnlijk al gezien dat we ook standaard aanhangernetten verkopen. Maar misschien bent u op zoek naar een afdekzeil voor uw aanhanger zodat de producten die u gaat vervoeren nog beter beschermd kunnen worden. Een afdekzeil voor een aanhanger wordt ook gemaakt van PVC. Dit is dus erg stevig materiaal wat ook nog eens lang meegaat. PVC is uv gestabiliseerd wat betekent dat het goed tegen zonlicht kan.

Voor dit product kunt u bij ons vrijblijvend een offerte laten maken. Ook hierbij is het handig dat we een foto van de aanhanger er bijgeleverd krijgen. U krijgt van ons dan een prijsopgave en ook de mogelijkheden wat betreft de kleur die u hebben wilt. Aangezien dit ook maatwerk betreft hanteren we ook hierbij een aanbetaling van 100 %. Wanneer u besluit ons de opdracht te geven gaan wij een order aanmaken. U krijgt dan een factuur waar alle gegevens op staan zodat u het kunt controleren. Wanneer wij de betaling binnen hebben gaat uw order naar de zeilmakerij. Net zoals bij ander maatwerk is hier ook de levertijd 12-15 werkdagen, afhankelijk van de drukte in de zeilmakerij. Voor het vastmaken van uw aanhanger afdekzeil kunt u kijken bij de productgroep toebehoren.

Wij zien uw bestelling graag tegemoet.

 

Een afdekzeil uit onze zeilmakerij