Een afdekzeil voor uw aanhanger

Een afdekzeil voor uw aanhanger

Een afdekzeil voor uw aanhanger is bij ons op maat te bestellen. Want weet u wel dat voor het vervoer van goederen in een aanhangwagen strenge regels gelden in Nederland? Dat is ook wel logisch want wanneer er spullen uit een aanhanger vallen kunnen er gevaarlijke verkeerssituaties ontstaan. Wie de aanhangwagen regelmatig gebruikt kan dus niet zonder een goed afdekzeil.

Aanhanger afdekken is verplicht

Het gebruik van een aanhangernet of aanhanger afdekzeil is al vanaf 2007 verplicht in Nederland. De losse lading die vervoert mag natuurlijk niet uit de aanhanger vallen. De lading moet zo worden vastgezet, gezekerd of afgedekt dat de spullen of onderdelen tijdens de rit niet van de aanhanger kunnen vallen. Een goede afdekking is dus van groot belang. Stel u voor dat u plotseling moet uitwijken, remmen of zelfs een noodstop moet doen. Dan mag er dus met de te vervoeren goederen niets gebeuren. U kunt zware goederen vastzetten met spanbanden. Voor het goed afdekken van bijvoorbeeld elektronica is een kwalitatief hoogwaardig en waterdicht afdekzeil zeer aan te bevelen.

Zand op de aanhanger afdekken met een afdekzeil

In aanhangwagens worden zeer uiteenlopende goederen vervoerd. Denk daarbij aan zand, stenen, puin, tuinafval, brandhout en wat al niet meer. Als u de lading niet op de juiste manier afdekt dan krijgt u een boete als u aangehouden wordt. De boete is momenteel € 400,-. Voorkomen is dus beter en scheelt veel geld en ergernis.

In de regelgeving staat duidelijk dat losse lading heuglijk moet worden afgedekt zodat er niets uit de aanhanger kan vallen. Bij het vervoer van bijvoorbeeld enkele planken is een aanhangernet uitstekend te gebruiken. Maar bij vervoer van bijvoorbeeld zand is een waterdicht afdekzeil voor uw aanhanger beter geschikt.

Een afdekzeil voor uw aanhanger op maat gemaakt

Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een op maat gemaakt afdekzeil aanhanger op maat. Wanneer u op deze link klikt komt u automatisch bij dit product en ook bij het formulier wat u in kunt vullen en versturen. Het zeil wordt gemaakt op basis van de door u opgegeven afmetingen. We gebruiken hiervoor PVC 650-680 gram/m2. Wanneer u een koprek heeft dan willen we daar ook graag de maten van weten. Een foto van de aanhanger is altijd fijn. En natuurlijk mag u ook een tekening maken en bijvoegen. Bij de productgroep toebehoren kunt u zien welke artikelen we verkopen om een afdekzeil voor uw aanhanger goed vast kunt maken.

We proberen altijd zo snel mogelijk antwoord te geven op uw offerte en u een mooie prijs te bieden. We zien uw offerte aanvraag graag tegemoet.

een afdekzeil voor uw aanhanger