Een afdekzeil voor uw buiten zwembad

Een afdekzeil voor uw buiten zwembad

Wat heerlijk wanneer u in het bezit bent van een zwembad. De zomer zit er echt wel aan te komen. Al is dat de laatste tijd niet echt merkbaar. Wat een water kwam er uit de lucht vallen. Daar zijn we onderhand wel klaar mee in Nederland. Het is handig wanneer u een zwembad heeft dat u een afdekzeil voor uw buiten zwembad aanschaft om het af te kunnen schermen. Zo voorkomt u dat er allerlei vuil en/ of ongedierte in het water terecht kan komen.

Soorten afdekzeil

We hebben allerlei afdekzeilen voor uw buiten zwembad in ons assortiment. Heel veel verschillende maten en kwaliteiten. Het is aan u om te bepalen welke voor u het meest geschikt zou kunnen zijn. We hebben ook ronde afdekzeilen in ons assortiment. Deze kunt u zelfs gebruiken om onder een zwembad te leggen. Zo voorkomt u dat het zwembad beschadigt raakt door oneffenheden en bijvoorbeeld steentjes in de grond. Maar ook deze ronde zeilen kunt u met een gerust hart over het zwembad plaatsen zodat het water niet vervuild raakt met bladeren en /of ongedierte. We hebben de volgende afmetingen direct uit voorraad leverbaar. De afmeting is de diameter van een rond afdekzeil.

De ronde afdekzeilen zijn van de kwaliteit PE 210 gr/m2. Ze zijn niet alleen goed te gebruiken voor een zwembad maar ook voor het beschermen van tuintafels en stoelen en ronde tenten. De zeilen hebben elke 100 cm bevestigingspunten met metalen ringen. De levensduur is ongeveer 2-3 jaar.

 

Een afdekzeil voor uw buiten zwembad

Kwaliteit afdekzeil

Wanneer u op zoek bent naar een zwaarder afdekzeil voor uw buiten zwembad dan bent u bij ons ook aan het goede adres. We verkopen ook de kwaliteit PE 260 en PVC. Dit zijn kwalitatief hogere afdekzeilen die niet alleen langer meegaan maar ook nog eens waterdicht zijn. Ook deze hebben we in vele standaard afmetingen. Het zijn er te veel om op te noemen. Wat voor u het belangrijkste is dat u eerst zelf bepaalt welke afmeting u nodig heeft. Dat maakt het kiezen al een stuk eenvoudiger. Verder is het van belang dat u weet welke kwaliteit u graag wilt hebben. Moet het afdekzeil voor uw buiten zwembad lang meegaan of is dat niet van belang. Natuurlijk is het zo dat een zwaardere kwaliteit wel wat duurder is. Maar zeker ook langer meegaat.

Bekijk alle afdekzeilen

Wanneer u op bovenstaande button klikt dan krijgt u een overzicht van alle afdekzeilen in beeld. Dat is wel zo gemakkelijk. Verder kunt u het filter gebruiken om het meest voor u geschikte afdekzeil voor uw buiten zwembad te kunnen kiezen.

Bestellen

Een afdekzeil voor uw zwembad is snel en gemakkelijk te bestellen via onze site. Wanneer u eenmaal uw keuze heeft gemaakt en de winkelwagen gevuld heeft gaat u door naar de pagina voor het invullen van al uw gegevens. U kent dat vast wel. Na het invullen gaat u naar de betaalpagina. Er zijn verschillende mogelijkheden van betaling mogelijk bij ons. Maar de meest gebruikte is Ideal. Met deze betaalwijze komt u direct in uw eigen bankomgeving terecht. En dat is wel zo fijn. Voor bedrijven bieden wij het kopen op factuur aan. helaas is dit niet voor particulieren geldig. Maar om de klant tegemoet te komen is er de mogelijkheid om te betalen na ontvangst. U krijgt een betaallink per email die u kunt gebruiken om de geleverde artikelen te betalen. Verder kunt u aan het slotje, welke voor onze web site staat, zien dat u bij ons veilig kunt betalen. Rest mij alleen nog te zeggen dat ik uw bestelling graag tegemoet zie.