Een dekkleed voor verbouwingen prima investering

Een dekkleed voor verbouwingen

Een dekkleed voor verbouwingen speciaal aanschaffen is een prima, zo niet onmisbare investering. Want als u begint te verbouwen heeft u hiervoor al diverse voorbereidingen getroffen. De materialen zijn besteld en afgeleverd. U heeft er zin in om de klus te klaren. Maar niets is zo veranderlijk als het weer in Nederland. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is het kan zomaar vanuit het niets gaan regenen. Of nog erger : gaan sneeuwen en hagelen. Een dekkleed voor verbouwingen is dan ook noodzakelijk om uw bouwmaterialen effectief mee af te kunnen dekken. maar ook is een dekkleed handig om zelf tijdens de bouw onder te werken. Zo bent u beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf, wat natuurlijk prettiger werkt.

Bescherm uw bouwmaterialen met een dekkleed voor verbouwingen.

Alle bouwmaterialen die nat kunnen worden tijdens een regenbui kunnen leiden tot vervelende scenario’s. Niet alleen kan het vocht ten koste gaan van de kwaliteit van de materialen, maar ook kan hierdoor de bouw tijdelijk tot stilstand komen. Het is erg vervelend en zeker ongewenst dat uw bouwproject hierdoor vertraging op zou lopen. terwijl het met een simpele aankoop van een dekkleed voor bouwmaterialen te voorkomen is. U weet zelf wel dat voorkomen beter is dan genezen.

Om ervoor te zorgen dat uw bouwmaterialen beschermd zijn tegen weersinvloeden is het belangrijk dat dit dekkleed groot genoeg is. Zorg er dus voor dat alle materialen bedekt kunnen worden met het formaat welke u kiest. Beter iets te groot dan veel te klein. Het zou jammer zijn dat er door een verkeerde keuze toch schade aan uw spullen kan ontstaan.Niet alleen de afmeting is belangrijk bij uw keuze voor een dekkleed voor verbouwingen, maar zeker zo belangrijk is de kwaliteit. Sommige dekkleden zijn namelijk dun en niet waterdicht, waardoor vocht alsnog de kans krijgt om zijn schadelijke effect uit te oefenen. Kies daarom niet altijd voor de goedkoopste maar voor een dekkleed met een goede prijs- kwaliteitsverhouding.U kunt namelijk zelf bepalen welke kwaliteit voor u geschikt is. Hiervoor is het aan te raden ons filter op de site te gebruiken. U kunt op verschillende kenmerken filteren.

  • Kleur
  • Maat
  • Bevestigingspunten
  • Levensduur indicatie
  • Gebruik
  • Kwaliteit
  • Treksterkte

Niet altijd liggen de bouwmaterialen buiten. Vaak worden deze ook opgeslagen onder een overkapping of in een garage/ schuur. het is aan te raden ook dan de materialen af te dekken. Maar nu kunt u volstaan met een dunner dekkleed. Want het is al beschermd tegen directe regen maar toch goed om er iets over heen te leggen in verband met spatwater en stof en andere invloeden van buitenaf.

Kwaliteiten

Er zijn verschillende kwaliteiten dekkleden te koop. We spreken hier over PE en PVC. Dit zijn benamingen voor het materiaal waarvan zo’n dekkleed gemaakt is. Met verschillende eigenschappen wat natuurlijk in de prijs tot uitdrukking komt. De soort PE is er in verschillende kwaliteiten. Zie hieronder de verschillende soorten.

PE 110 PE 160 PE 210 en PE 210.

Wat nog wel een aandachtspunt is zijn de bevestigings punten van de dekkleden. Want alleen een dekkleed voor verbouwingen gewoon zomaar los over uw bouwmaterialen leggen is natuurlijk niet ideaal. Want dan kan de wind eronder komen waardoor al uw spullen weer bloot gesteld worden aan de weersinvloeden van buitenaf. Bij de PVC en de PE 260 dekkleden bevinden zich de ringen om de 50 cm. Deze zijn rondom verwerkt in een extra verstevigde zoom. Bij de andere kwaliteiten bevinden de ringen zich op 100 cm uit elkaar. Voor het bevestigen van uw dekkleed hebben we verschillende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Deze zijn te vinden bij de productgroep toebehoren.

Rest mij u nog te vertellen dat wanneer u voor 17.00 uur besteld het nog op dezelfde dag verstuurd wordt. Wij zien uw bestelling graag tegemoet.

 

Een dekkleed voor verbouwingen