Een maatwerk zeil voor de veranda

Een maatwerk zeil voor de veranda

Een maatwerk zeil voor de veranda  kunt u gemakkelijk bij ons bestellen. Wanneer u een veranda heeft wilt u daar zo vaak mogelijk gebruik van maken. Maar u weet ook dat het weer in Nederland vaak wisselvallig is. Als het na een mooie zomerse dag ineens flink gaat regenen dan kan het zijn dat de regen toch onder uw veranda komt. Jammer is dat want dan kunt u daar niet blijven zitten ondanks dat de temperatuur nog prima is om aangenaam buiten te vertoeven. Maar wij bieden de oplossing. Wij kunnen een zeil voor de veranda voor u maken. Precies op maat en met al uw wensen.

Offerte aanvragen

U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een  zeil voor de veranda. Hoe u dat kunt doen? Hiervoor gaat u op onze site naar de zeilmakerij en dan kiest u voor verandazeil op maat.Dan komt u al direct op de pagina waar u een offerte aan kunt vragen voor een maatwerk zeil voor de veranda. Of u klikt de voorgaande link aan en dan bent u ook direct bij de pagina waar u een offerte aan kunt vragen. Wanneer u dat wilt dan dient u de volgende gegevens in te vullen.

  • Naam
  • Email adres
  • Telefoonnummer
  • De hoogte
  • De lengte
  • Kies een optie : deur en/of raam
  • Type afwerking ( zie in de tekst hieronder meer hier over)
  • Kleur
  • Toelichting
  • Foto’s en /of tekeningen

Afwerking van een maatwerk zeil voor de veranda

Het type afwerking hoeft u niet perse in te voeren. Een maatwerk zeil voor de veranda wordt standaard aan de boven en zijkanten voorzien van ovale zeilogen en draaisluitingen. Deze tourniquets worden erbij geleverd. Aan de onderkant komt een holzoom. Dit is zoals de naam al aangeeft: een holle zoom waar u eventueel een verzwaring in kunt doen. Hierdoor blijft het zeil mooi strak op de plek hangen. Ook kunt u het eventueel nog verankeren.Tevens komt er onder deze holzoom een tochtflap. Deze tochtflap voorkomt dat er water onderdoor komt en zorgt er ook voor dat oneffenheden op de bodem niet zichtbaar zijn. De tochtflap ligt dus op de grond.Verder wordt een maatwerk zeil voor een veranda voorzien van oprolriempjes. Deze komen aan de bovenkant en met deze riempjes kunt u het zeil gemakkelijk handmatig oprollen en weer laten zakken.

Soms is er aan de bovenkant geen mogelijkheid om het zeil vast te maken met tourniquets. Dan is een pees en een rail een goede oplossing. U leest wel dat er mogelijkheden genoeg zijn.

 

Wanneer uw offerte aanvraag binnen komt gaan wij ermee aan de slag. Het is voor ons erg handig wanneer er foto’s en / of tekeningen meegestuurd worden. We maken een prijs voor u en deze krijgt u via de email binnen.Misschien heeft u nog vragen en soms hebben wij ook nog vragen over bijvoorbeeld de maten. Mocht u akkoord gaan met de prijs voor een maatwerk zeil voor de veranda dan maken wij uw order aan. We hebben al uw gegevens nodig en we sturen u dan een factuur. Bij maatwerk hanteren we altijd een 100 % aanbetaling. Wanneer deze betaling bij ons binnen is gaat uw opdracht naar de zeilmakerij. De levertijd is 12-15 werkdagen.

Onderstaand ziet u een foto van een verandazeil welke wij gemaakt hebben. Deze bestaat uit 2 delen en in het midden overlappen deze twee elkaar. In het linkse verandazeil is een deur gemaakt. Deze deur bestaat uit 2 ritsen en u kunt zelf aangeven hoe breed u de deur wilt hebben. De tochtflap onderaan ligt op de grond. Zo wordt water tegen gehouden en ziet u eventuele oneffenheden niet meer. Deze klant wilde de ramen zo groot mogelijk hebben zodat er voldoende licht door komt. Maar dat kunt u ook zelf allemaal bepalen.

 

 

Een maatwerk zeil voor de veranda

Verandazeil op maat