Een mooi raamzeil voor uw veranda

De voordelen van raamzeilen

Nu het nieuwe jaar inmiddels alweer vier weken is gevorderd, begint de periode van mooi weer gestaag dichterbij te komen. U kijkt er reikhalzend naar uit als de gelukkige eigenaar van een veranda. Eén nadeel: een typisch Nederlandse regenbui gooit nog weleens roet in het eten, bijvoorbeeld als u net een leuk barbecuefeest heeft georganiseerd. In dat geval biedt een simpel raamzeil uitkomst.

Een raamzeil is de ideale manier om op veelzijdige wijze te genieten van uw terras of veranda. Daar waar de meeste mensen alleen van het buitenleven in hun tuin kunnen genieten als het weer dit toestaat, kunt u met een raamzeil ook bij regenachtige weersomstandigheden probleemloos naar buiten. Het geluid van de knus tikkende regen op het zeil doet sterk denken aan kamperen op vakantie.

Een groot voordeel van een raamzeil is het gebruiksgemak ervan. Met één simpele handbeweging schermt u uw terras af van regen, kou en wind zodra daar aanleiding voor is. Niet alleen ideaal om uw gezelschap te beschermen tegen een plotselinge regenbui, maar ook om ’s avonds bij afkoelende temperaturen langer buiten in uw tuin te kunnen verblijven.

Een groot comfort

Een handige eigenschap van raamzeilen is de transparantie ervan. Hoewel u optimaal beschermd bent tegen de weersinvloeden, ziet u toch alles wat zich buiten de comfortabele omgeving van uw veranda afspeelt. Dat kan een boeiend schouwspel zijn, want de weersomstandigheden in Nederland zijn even divers als veranderlijk.

Begint het ondanks het dichtgeslagen raamzeil toch wat koud te worden? Dan is het gebruik van een ouderwets houtkacheltje een praktische en charmante oplossing. Door het zeil blijft de gestookte warmte optimaal in de ruimte hangen en geniet u van een aangename warmte. Bent u ’s avonds aan het barbecueën, maakt dit een houtkachel natuurlijk overbodig!

Raamzeilen in alle soorten en maten

Raamzeilen zijn bij PVC-TARP per strekkende meter, maar ook per rol verkrijgbaar. Daarnaast bieden wij op maat gemaakte verandazeilen aan, die u compleet ontzorgen en die u verzekeren van precies de gewenste uitstraling. Standaard worden deze raamzeilen gemaakt van kwalitatief hoogwaardig PVC 680 gr./m2 en worden ze uiteraard ook hoogfrequent gelast.

Wilt u een raamzeil dat zijn naam eer aan doet – dat wil zeggen een zeil met heuse ramen erin? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. U kunt deze zeilen bovendien niet alleen gebruiken voor uw terras of veranda, maar ook voor uw dak, boot, tent, volière of kippenhok. Heeft u een andere toepassing in gedachten? Vraag ons naar de mogelijkheden!

De voordelen van raamzeilen