Fijnmazig Aanhangernet bestellen

Fijnmazig aanhangernet

Wij hebben verschillende maten fijnmazig aanhangernet in ons assortiment.Een fijnmazig aanhangernet bestellen is zo gebeurd. U weet waarschijnlijk wel dat het verplicht is om een aanhangernet te gebruiken wanneer u met uw gevulde aanhanger de weg op gaat. De politie controleert hier streng op. Natuurlijk is het beter om uw spullen op een veilige manier te vervoeren. Niet alleen voor u zelf maar zeker ook voor alle mede weggebruikers. U mag er natuurlijk niet aan denken dat er door onjuist gebruik tijdens het transport iets gebeurd waardoor er ongelukken kunnen ontstaan. En waar u dan verantwoordelijk voor bent.

Bekijk aanhangernetten

Maten van fijnmazig aanhangernet

Hieronder staan de verschillende maten fijnmazig aanhangernet onder elkaar. Door op de maat te klikken komt u direct op de site bij die specifieke maat.

2,25 x 3

2,25 x 4

2,75 x 3,5

2,75 x 4,5

5 x 3,10

6 x 3,10

7 x 3,10

Productinformatie fijnmazig aanhangernet

Het fijnmazig aanhangernet is UV bestendig en gestabiliseerd. Dit betekend dat het net lang mee gaat. Dit aanhangernet fijnmazig uitgevoerd zodat u uw lading veilig kunt vervoeren. Bij gebruik van een grofmazig aanhangernet kan het zijn dat er zand en bijvoorbeeld gruis alsnog tijdens het transport van uw aanhangwagen kunnen vallen. Dat is gevaarlijk en niet aan te bevelen. het fijnmazig aanhangernet is versterkt en heeft om de 50 cm stalen ringen met een doorsnede van 16 mm. Door gebruik te maken van deze ringen kunt u het fijnmazig aanhangernet op uw aanhanger vastmaken. Voor het vastmaken van het net hebben we ook allerlei bevestigingsmaterialen in ons assortiment. Deze vind u bij de productgroep toebehoren.

Bekijk assortiment toebehoren

Technische informatie fijnmazig aanhangernet

  1. Gewicht 225 gr/m2
  2. Treksterkte 395 N/5 cm
  3. Scheurweerstand 70 N
  4. Temperatuursbestendigheid -40/ +80° C
  5. Uitscheurweerstand ringen 380 N
  6. UV stabiliteit 300 Kly

Een aanhangernet is verplicht wanneer u met geladen aanhanger de weg op gaat. De bekeuringen zijn niet mals en kunnen oplopen tot in de honderden euro’s. Een investering in een aanhangernet is dus zeker de moeite waard en ook het geld waard.

Bestellen 

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt en het fijnmazig aanhangernet en eventuele toebehoren in de winkelmand heeft geplaatst gaat u verder met bestellen. We vragen hiervoor uw gegevens zoals naam, adres en woonplaats. Maar ook het email adres. Hiermee wordt er namelijk gecommuniceerd over de status van uw bestelling. Het telefoonnummer is niet verplicht om op te geven maar blijkt in de praktijk toch handig te zijn als u dit wel doet. U bent dan namelijk snel bereikbaar mocht er iets aan de hand zijn met uw bestelling. Zo wordt er nog weleens vergeten om een huisnummer in te vullen. Wanneer u dit allemaal gedaan heeft komt u bij het afrekenen. Hier zijn verschillende mogelijkheden. Het is alleen voor zakelijke klanten mogelijk om op factuur te bestellen. Voor particulieren hebben we deze mogelijkheid niet. Maar daarvoor in de plaats kunt u bij ons achteraf betalen. Hoe handig is dat! Wanneer u gebruik maakt van deze methode krijgt u na enige tijd via de mail een betalingslink toegestuurd. Via deze link kunt u dan uw bestelling betalen. De andere mogelijkheden kent u vast allemaal wel. Ideal is het meest gebruikte en daar heeft u vast wel eens mee betaald. Als u de bestelling heeft afgerond dan krijgt u daar een bevestiging van. De order komt bij ons binnen en de mensen in ons magazijn gaan uw artikelen verpakken en de naam, adres en woonplaats gegevens verwerken zodat deze op de adres sticker komt. Dit proces gaat allemaal automatisch waardoor er geen inpakfouten kunnen ontstaan. Aan het eind van de middag komen de vervoerders de pakketten bij ons ophalen om ze naar u te brengen. Wanneer uw bestelling is gescand kunt u deze via de track en trace code volgen en zien wanneer het bij u afgeleverd gaat worden.

Aanhangernet fijnmazig

Fijnmazig aanhangernet