Gebruik een dekzeil op de bouwplaats

Bent u bezig met een verbouwing van uw woning of bouwt u zelfs een geheel nieuw huis? Dan is Nederland zeker niet het meest ideale land voor uw bouwplaats. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is: het kan zomaar uit het niets gaan regenen of erger nog, hagelen en sneeuwen. Een goed dekzeil of dekkleed is dan ook noodzakelijk om uw bouwmaterialen effectief af te dekken.

Bescherm uw bouwmaterialen met dekzeilen

Bouwmaterialen die nat worden, kunnen immers tot vervelende scenario’s leiden. Niet alleen kan het vocht ten koste gaan van de kwaliteit van de materialen, maar ook kan de bouw hierdoor tijdelijk tot stilstand komen en loopt uw bouwtraject ongewenste vertraging op. Ook in dit geval geldt dan ook dat voorkomen beter is dan genezen.

Een goed dekkleed is onmisbaar om uw materialen te beschermen tegen de veranderlijke weerselementen in ons land. Zorg er in ieder geval voor dat het dekzeil groot genoeg is, zodat alle spullen volledig worden afgedekt en er niet alsnog bouwmaterialen nat worden. Op de website van PVC-TARP.COM vindt u een breed aanbod afdekzeilen in alle soorten en maten.

Waterdicht dekzeil in de buitenlucht

Net zo belangrijk als de afmetingen van een dekzeil, is de kwaliteit ervan. Sommige dekkleden zijn namelijk relatief dun en niet waterdicht, waardoor vocht alsnog de kans krijgt om zijn schadelijke effect uit te oefenen. Kies daarom niet altijd voor de goedkoopste dekzeilen, maar voor de exemplaren met een goede prijs-kwaliteitsverhouding die aan minimale kwaliteitseisen voldoen.

Ons PE-110 bouwzeil is bijvoorbeeld verkrijgbaar tegen zeer concurrerende prijzen, maar verzekert u desondanks van de allerhoogste kwaliteit. Dit kwalitatief hoogwaardige dekkleed biedt waterdichtheid bij zelfs de meest zware regenval en is dankzij de stevige aluminium zeilringen bij uitstek geschikt om makkelijk bevestigd te worden over uw bouwmaterialen.

Spatwaterdicht dekkleed in garage

Liggen uw bouwmaterialen niet in de buitenlucht, maar in een overdekte ruimte zoals een garage? Dan is een dunner dekzeil ook voldoende om de materialen te beschermen tegen spatwater. Hoe afgesloten uw ruimte ook is, gebruik in alle gevallen een dekkleed. Want zelfs in de meest afgesloten ruimte kan ongemerkt veel vocht aanwezig zijn.

Bent u op zoek naar een ander type zeil voor op de bouwplaats zoals een bouwhekzeil? De bouwhekzeilen van PVC-TARP.COM zijn van eenzelfde hoge kwaliteit als onze dekzeilen en dekkleden en kunnen dankzij hun formaat snel en strak op uw bouwhek worden gespannen. Meer weten? Bel dan naar 0541 – 511 362 of stel uw vraag per mail via info@pvc-tarp.com.