Gebruikt vrachtwagenzeil

Gebruikt vrachtwagenzeil

We hebben regelmatig gebruikt vrachtwagen zeil op voorraad. Ook nu is er weer een grote partij binnen gekomen. Het is van goede kwaliteit en heeft de kleur wit. Helaas zijn er van gebruikt vrachtwagenzeil geen andere kleuren beschikbaar. Maar misschien is dat ook niet belangrijk voor het project waar u het zeil voor wilt gebruiken. Dat is aan u om te bepalen. Verder is het wel belangrijk dat u weet dat dit vrachtwagenzeil GEEN ringen heeft. Gebruikt vrachtwagenzeil heeft de kwaliteit van 700 gram/m2. Dat is dus een hoge en sterke kwaliteit. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wel is het zo dat dit zeil op de gewenste maat gesneden moet worden. En dat kan een paar dagen duren. Dit heeft te maken met de beschikbaarheid van personeel maar ook met de weersomstandigheden aangezien we dit buiten moeten doen. En dat is bij slecht en nat weer niet mogelijk.

 

PVC zeilen

Naast gebruikt vrachtwagenzeil verkopen we ook standaard nieuwe PVC zeilen. Deze zijn er in verschillende maten en ook in meerdere kleuren. De kleuren zijn wit, grijs, blauw en groen. Deze zijn direct uit voorraad leverbaar.  De verschillende maten zijn te veel om op te noemen. Hiervoor kunt u beter op de site kijken. Het zijn wel maten van 2 x 3 meter tot en met 10 x 12 meter. Neem gerust een kijkje op de site.

U kunt ook op de site kijken naar andere kwaliteiten zeil. Want waar heeft u het voor nodig? Dat is wel belangrijk om te weten want aan de hand daarvan kunt u het filter gebruiken op de site. U kunt daar op meerdere eigenschappen filteren zodat de juiste keuze voor u zichtbaar wordt. Ga er maar wel vanuit dat het PVC zeil voor meerdere jaren geschikt is. Het is namelijk stevig en ook UV gestabiliseerd. Daardoor gaat het lang mee. Uiteraard is het wel van belang het zeil op de juiste manier te gebruiken en vast te maken. Kijk hiervoor bij de toebehoren die we ook aanbieden op onze site.

pvc dekkleden

Standaard PVC zeil

Gebruikt vrachtwagenzeil