Grondzeil voor gebruik in en om het huis

Grondzeil

Een grondzeil heeft u niet alleen nodig als u gaat kamperen. Natuurlijk wordt een grondzeil veel gebruikt als u met een tent op een camping gaat staan. Maar het is ook handig om zo’ n zeil gewoon in huis op voorraad te hebben. Waarvoor hebt u dit dan nodig zult u misschien denken? Er zijn tal van voorbeelden op te noemen. Stel u wilt de schuur niet alleen opruimen, maar ook een beetje opknappen. Alles wat dan in de schuur staat, staat natuurlijk in de weg. Die spullen kunt u ook niet tijdelijk in het huis opslaan. De meest makkelijke oplossing is dan om alles bijvoorbeeld bij elkaar in een hoekje van de tuin te zetten. Maar ja, helaas is het niet altijd mooi weer in Nederland. De regen kan met bakken uit de lucht vallen en uw spullen buiten hebben daar van te lijden. Door een grondzeil aan te schaffen heb u het ideale product voor bescherming van uw spullen.

Stel u wilt met Koningsdag op een rommelmarkt gaan staan. Met de spullen uit uw schuur en misschien ook andere hebbedingetjes of speelgoed. En gewoon omdat dit een erg leuke activiteit is voor u maar zeker voor eventueel uw kinderen. Voor dag en dauw met alles en iedereen naar de rommelmarkt. Uw verkoopgebied kunt u afbakenen met een grondzeil. Staat nog leuk ook. En mocht het dan gaan regenen is een grondzeil een ideale oplossing om niet alleen uw spullen , maar ook u zelf droog te houden.

Kwaliteiten

Als u zo’n grondzeil maar tijdelijk nodig hebt en voor de rest dit zeil ook niet vaak gaat gebruiken, kunt u met een minder sterke kwaliteit toe. Want het is natuurlijk zo dat hoe zwaarder het zeil, des te hoger is de prijs. Het zou jammer zijn dat u onnodig veel geld uit gaat geven terwijl een goedkopere oplossing prima zou zijn. We praten nu over PE 110 en PE 160. Deze zeilen zijn er in heel veel maten en in de kleuren wit en groen.

PE 110

Deze kwaliteit komt overeen met de zeilen zoals die in de verschillende bouwmarkten aangeboden worden. De zeilen zijn voorzien van een omgezoomde rand die verstevigd is en waar een koord ingenaaid is. Elke 100 cm zit er een stevige ring waarmee u uw grondzeil kunt bevestigen. In onze product groep toebehoren kunt u deze bevestigingsmaterialen bekijken en bestellen. De ringen hebben een  binnen diameter van 12 mm.

PE 160

Dit is een wat zwaardere kwaliteit. Wat natuurlijk ook betekend dat dit zeil iets langer meegaat. Ook dit zeil heeft een stevige omzoomde rand met een ingenaaid koord. Tevens hebben deze zeilen net zoals bij de PE 110 ringen om de 100 cm. En deze ringen hebben ook een binnen diameter van 12 mm.

PE 110 grondzeil

PE 110 grondzeil

Natuurlijk hebben we nog veel meer zeilen in ons assortiment. Misschien hebt u ook voor iets anders nog een zeil nodig? Denk eens aan uw brandhout wat beschermd moet worden tegen regen en sneeuw. Het is nu weer de tijd van vuurtje stoken in maar ook buiten het huis. Zoals straks als het Kerstmis en Oud en Nieuw is. Niets is gezelliger dan met buren, familie en vrienden buiten te zijn op oudjaarsdag om bijvoorbeeld ’s middags al het oude jaar uit te zwaaien. Samen oliebollen bakken, een glaasje Glühwein erbij en allemaal dicht bij de vuurkorf om warm te blijven. Je ziet het steeds meer gebeuren. Om ervoor te zorgen dat uw hout voor de vuurkorf goed droog is, hebt u een brandhout afdekzeil nodig. En deze kunt u ook bij ons bestellen. We hebben deze zeilen ook in verschillende maten en kwaliteiten. Kijk rustig op onze site welke mogelijkheden hier voor zijn. Wij zien uw bestelling graag tegemoet.