Het dekzeil voor alles wat u lief is

Alles wat u lief is, verdient de juiste bescherming tegen stof, vuil en de invloed van wind, regen en zon. Die bescherming realiseert u met behulp van afdekzeilen. Die zijn er echter in alle vormen en maten en in zeer uiteenlopende kwaliteiten. Welk dekzeil past het best bij welk doel? En bestaat er ook zoiets als een ‘universeel dekzeil’?

Stel, u trekt er zomers graag op uit met de motor. Alleen, of in motorclubverband. Toeren, crossen, een beetje stunten en de natuur beleven. Dan bent u zuinig op uw motor. U onderhoudt hem goed, maakt hem schoon na intensief gebruik en zorgt ervoor dat hij in topconditie blijft. En wat doet u als hij ’s winters voor een paar maanden de stalling in gaat? Juist, ook dan zorgt u voor de beste bescherming in de vorm van een dekzeil van goede kwaliteit.

Dekzeilen voor alle toepassingen

Bent u een watersportliefhebber die er in het vaarseizoen graag op uitgaat met de motorboot? Zoekt u ‘s zomers de uitdaging van de jetski, waarmee u in het weekeinde de golven van de Noordzee trotseert? Ook dan weet u dat er een einde komt aan het seizoen, al stelt u dat moment het liefst zo lang mogelijk uit. Wat doet u als uw boot of waterscooter de stalling in moet? Inderdaad, u zorgt voor de juiste bescherming.

Dit geldt voor alles wat u lief is en wat tijdelijk de stalling in gaat, tot het nieuwe seizoen. Maar ook voor alles dat in opslag gaat in afwachting van de zomer, een nieuwe bestemming of het moment waarop u weer doorgaat met verbouwen. Denk aan sportfietsen of surfplanken die u alleen ’s zomers gebruikt, aan de loungeset in uw tuin, aan die nostalgische antieke kast waar geen plek meer voor is, of aan de bouwmaterialen die u vast insloeg vanwege de interessante kortingen.

Ja, er bestaat zoiets als een universeel afdekzeil

Al ziet u het niet op her eerste gezicht, overal zit stof en vuil in de lucht. Slaat u dierbare spullen buiten op, bij gebrek aan schuurruimte, dan heeft u bovendien te maken met de inwerking van zonlicht en met wind en regen. In alle gevallen is het raadzaam om gebruik te maken van één of meer afdekzeilen, zodat uw spullen schoon en netjes blijven en straks direct weer klaar zijn voor gebruik.

En dan is de vraag natuurlijk: welk dekzeil biedt voor welk object de juiste bescherming? Als er geen sprake is van extreme omstandigheden, voldoet een allround afdekzeil. Bij ons vindt u sterke allrounders in verschillende maten en kleuren, goed afgewerkt, en voorzien van stevige bevestigingsringen. Ze zijn ideaal voor veel voorkomend huis-tuin-en-keukengebruik en beschermen alles wat u lief is tegen vuil, stof, verkleuring en slijtage. Onze allrounders zijn scherp geprijsd en u profiteert vaak van interessante winterkortingen.