Het juiste dekzeil online kiezen en kopen.

Het juiste dekzeil online kiezen en kopen.

Nu het weer januari is en de “winter” nog lang niet is afgelopen, dat wil zeggen het winterse weer ook nog op kan rukken. Is een goed dekzeil voor het afdekken van bijvoorbeeld uw bouwproject, openhaardhout, hooi, stro, boot of caravan geen overbodige luxe. Bij ons op de webshop www.pvc-tarp.com besteld u snel en vertrouwd een dekzeil in iedere afmeting of kwaliteit. Is een bepaalde kleur belangrijk voor u? Filter dan op de afdekzeil kleuren.

Stappenplan om het juiste dekzeil te vinden/kopen;

  1. Bepaal de juiste afmeting.
  2. Hoelang wilt u het afdekzeil gebruiken?
  3. Is de kleur van belang?
  4. Wat wilt u er voor uitgeven.

Voer de antwoorden van deze vragen in het filter in op www.pvc-tarp.com

Dan komt vanzelf het perfecte afdekzeil voor u naar voren!

Hieronder wat informatie over de verschillende kwaliteiten;

PVC-Dekzeilen (vrachtwagenzeil)

Een pvc dekzeil is een zwaar en oerdegelijk dekzeil die jarenlang mee gaat. PVC is het materiaal wat ook op aanhangwagens en vrachtwagens zit. Wij bij PVC-TARP.COM hebben 10-tallen verschillende afmetingen in 3-4 verschillende kleuren pvc dekzeilen op voorraad liggen. Een pvc dekzeil is 600-650 gr./m2 zwaar en ze zijn allemaal stevig omzoomd en elke 50 cm. voorzien van zeilringen om het dekzeil te bevestigen.

PE-260 Dekzeilen (PE dekzeilen voor de professional)

Dit PE-260 dekzeil is erg stevig en ook UV gestabiliseerd zodat het zonlicht niet direct schade aanricht aan uw dekzeil. Een standaard bouwzeiltje is meestal 90 gr./m2 (tegenwoordig). Dit dekzeil is 260 gr./m2 zwaar en dus ook erg sterk en heavy duty. De stevige zoom met ook weer rondom elke 50 cm. een sterke zeilring zorgt ervoor dat u het dekzeil stevig kunt bevestigen.

PE-160 dekzeil. (50% steviger dan een bouwmarkt zeiltje)

De PE-160 dekzeilen zijn steviger dan de standaard bouwmarktzeiltjes. Echter niet geschikt voor een heel langdurig gebruik. (Lees; langer dan 6-12 maand) Voor korte termijn voldoen de PE-160 dekzeilen goed voor het afdekken van allerlei spullen. Het is wel zaak dat het zeil overal afloopt, anders gaan er waterzakken ontstaan en zal het water op den duur door het dekzeil lekken. Dit dekzeil is ook rondom omgezoomd en is elke 100 cm. V.v. Zeilringen.

PE-110 dekzeilen.

Last but not least; De PE-110 dekzeilen. Deze noemen wij bouwmarkt kwaliteit, maar uit recent onderzoek in NL, blijkt dat vele aanbieders 100 gr./m2 aanbieden, en dat het achteraf maar 90, 80 of bij 1 speler zelfs maar 55 gr./m2 was!!! Dit is een erg kwalijke zaak. De klant denkt een stevig dekzeil te kopen, maar het is echt 10x niets. (Liever 2x zoveel betalen als 1 zo’n oplichters dekzeil te kopen.) U kunt hier namelijk nog geen dag iets mee droog houden!

Onze PE-110 dekzeilen zijn wat dat betreft nog van de oude kwaliteit! Rondom omgezoomd en v.v. Zeilringen elke 100 cm. Dit dekzeil is beschikbaar in 4 kleuren; oranje, groen, wit en blauw.

Heeft u uw keuze al kunnen maken w.b. de kwaliteit van uw dekzeil?

Kies hier snel uw Dekzeil