Het PE Afdekzeil; (Poly Ethyleen)

Een afdekzeil is in vele afmetingen, kwaliteiten en kleuren verkrijgbaar, hieronder willen we u dan ook wat meer informatie / duidelijkheid geven over de verschillende soorten PE afdekzeilen.
PE staat voor PolyEthyleen. Dit is een bandjesweefsel wat u gewend bent van het standaard afdekzeil dat u bij de bouwmarkt koopt (PE-110 waarschijnlijk)

PE Afdekzeil (Bandjesweefsel)

PE-110 Afdekzeil | Bouwzeil;
Dit is een afdekzeil dat bij de meeste bouwmarkten standaard in de schappen ligt, vaak wel in een beperkt aantal afmetingen en kleuren (Bij pvc-tarp.com hebben we een heel gamma aan bouwzeilen PE-110 voorradig en direct leverbaar)–> Verkrijgbaar in de kleuren; Wit, Blauw, Groen en Oranje. Dit afdekzeil is ideaal voor het kortstondig afdekken van bijv. bouwmaterialen, feestjes / partijen, openhaardhout enz. enz.

PE-160 Afdekzeil | Grondzeil;
PE-160 Afdekzeil | Grondzeil is een middenmoot allround afdekzeil wat al 50% zwaarder / steviger is dan de standaard kwaliteit bouwzeil. Wij hebben deze kwaliteit veelvuldig voorradig in de kleuren wit en groen. Dit is dan ook het meest verkochte afdekzeil. Het PE-160 afdekzeil is onder andere ideaal voor het afdekken van feesten, bouwmaterialen, boten, openhaardhout, caravans/campers, te gebruiken als grondzeil en noem maar op.
PE-260 Dekzeilen;
Dit zijn extra zware afdekzeilen die veel in de professionele wereld gebruikt worden. Deze afdekzeilen zijn UV bestendig / UV gestabiliseerd en gaan dus veel langer mee dan de standaard bouwzeilen. Deze dekzeilen zijn dan ook 2-2,5 x zwaarder en sterker dan het standaard afdekzeil uit de bouwmarkt. De PE-260 afdekzeilen zijn verkrijgbaar in de kleuren Blauw, wit en groen. Omdat de afdekzeilen UV gestabiliseerd zijn, zullen ze jaren langer mee gaan dan de normale afdekzeiltjes.