Kasfolie voor de moestuin bestellen

Kasfolie voor de moestuin

Kasfolie voor de moestuin is een product wat u veel oplevert wanneer u dit gebruikt bij de teelt van producten. U bent natuurlijk alweer enige tijd druk in uw moestuin en er is veel werk te verzetten. Maar pas op, de jonge aanplant is kwetsbaar en tot half mei kan er nog nachtvorst komen. Het zou wel heel erg jammer zijn wanneer uw met zorg geplante stekjes kapot gaan aan de kou. Dit is helemaal niet nodig want u kunt de jonge aanplant hiertegen beschermen. Dit kunt u doen door middel van kasfolie voor de moestuin. Dit folie kunt u boven uw plantjes bevestigen en wat nog mooier is, je kunt er een tunnel van maken. Aan het einde van dit verhaal zal ik een paar foto’s plaatsen zodat u kunt zien hoe kasfolie te gebruiken is. Want het zou toch wel heel erg jammer zijn dat door eventuele nachtvorst uw oogst zal mislukken. Maar denk ook aan sterke regenbuien die over het land kunnen trekken. Nog maar niet denken aan hagel wat voor veel schade kan zorgen.

Kasfolie voor om uw eigen broeikas te maken

Kasfolie is een bijzonder mooi product om een eigen kleine broeikas of kweekkas zelf te maken. Het kasfolie voor de moestuin is voorzien van een stevige spijkerrand. De spijkerrand is niet doorzichtig maar wel extra versterkt waardoor u dit folie goed kunt bevestigen. Hierdoor is het monteren van het kasfolie op uw broeikas-frame zo gedaan. Het materiaal waar het kasfolie van gemaakt is, is UV gestabiliseerd en gewapend. Dat het gewapend is kunt u zien aan de hokjes. Verder is het kasfolie voor de moestuin gemaakt van transparant materiaal. Het laat dus voldoende licht door, ook zonlicht en daardoor kan uw aanplant zich goed gaan ontwikkelen. De kasfolie is wat betreft de dikte een van de betere kwaliteiten die er te koop zijn. Het weegt namelijk 250 gr/m2. Doordat het van deze kwaliteit is, is het goed bestand tegen een flinke regenbui en zelfs tegen een hagelbui.

Afmetingen kasfolie

Het kasfolie voor de moestuin is in verschillende breedtes verkrijgbaar.

En natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde lengte nodig om zijn aanplant te beschermen en een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren. Daarom kunt u het kasfolie in verschillende lengtes bestellen.

  • 5 meter
  • 12,50 meter
  • 25 meter : * max bij 3,0 en 4,0 meter breed
  • 50 meter : * max bij 1,5 en 2,0 meter breed

U kunt via onze site snel bestellen en de betaling is veilig. Dit kunt u zelf controleren. Hoe? Het is te zien aan het slotje wat voor onze site naam staat. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt en de winkelwagen gevuld is gaat u over tot het bestellen. U vult al uw gegevens in en ook de betaalwijze kunt u selecteren. Voor bedrijven is er de mogelijkheid om op factuur te betalen. Helaas is dit niet mogelijk voor particulieren. Maar hiervoor is er een andere betaalwijze waar u voor kunt kiezen. U kunt namelijk betalen na ontvangst. Als u voor deze manier van betalen kiest wordt uw order gewoon verwerkt en verstuurd. U krijgt dan een mail toegestuurd met een betalingslink erin. Via deze link kunt u dan betalen. Maak gerust gebruik van deze mogelijkheid.

Wanneer uw order bij ons binnen komt wordt deze door de medewerkers van het magazijn verwerkt en klaar gezet om te worden verstuurd. Besteld u vóór 17.00 uur dan wordt het nog verstuurd zodat u het de volgende dag in huis heeft. Wat is het toch fijn dat dit tegenwoordig allemaal kan! En natuurlijk zie ik graag uw bestelling tegemoet en wens u veel plezier met het kasfolie en uw werkzaamheden in uw moestuin.

 

Kasfolie voor moestuin

Kasfolie voor de moestuin