Op maat gemaakt afdekzeil bestellen

Op maat gemaakt afdekzeil

U kunt bij ons een op maat gemaakt afdekzeil bestellen. En dit gaat allemaal online. Hoe gaat dat dan in zijn werk zult u zich misschien afvragen? Nou, het is gewoon heel simpel. Wanneer u op de site naar de productgroep zeilmakerij gaat kunt u ook direct de keuze afdekzeil op maat selecteren. Natuurlijk kunt u nu ook gebruik maken van de link. Zo komt u direct bij dit product. We hebben de keuze uit twee verschillende kwaliteiten PVC. Te weten PVC 650-680 gr/m2 en PVC 900 gr/m2.

In ons assortiment hebben we veel verschillende standaard maten PVC 650 afdekzeilen. Maar ik kan me voorstellen dat er net niet die afmeting bijzit die u eigenlijk nodig heeft. Voor een op maat gemaakt afdekzeil kunt u bij ons terecht in de zeilmakerij. PVC 650 gr/m2 kent u waarschijnlijk wel als vrachtwagenzeil. Dit is een zware kwaliteit afdekzeil welke dan ook jaren mee gaat. Wanneer u deze kwaliteit aanklikt kunt u de gewenste afmetingen invoeren. Ook kunt u kiezen welke afwerking het op maat gemaakt afdekzeil dient te hebben. En als laatste kunt u de kleur bepalen. Onderaan komt dan direct de prijs te staan. Dit is de prijs inclusief BTW. Wanneer u de bestelling geplaatst heeft komt deze bij ons binnen. Let op : aangezien dit maatwerk is duurt het wat langer voordat u het op maat gemaakte afdekzeil kunt verwachten. De levertijd is tussen de 12 – 15 werkdagen.

Toebehoren

Om het op maat gemaakt afdekzeil te bevestigen heeft u de keuze uit verschillende artikelen. Kijkt u gerust eens bij de productgroep toebehoren. Hier vind u allerlei artikelen waarmee u uw op maat gemaakt afdekzeil kunt bevestigen. Zo hebben we elastisch koord wat u per meter kunt bestellen. Dit is er in 3 verschillende diktes en in het wit en zwart. Of heeft u liever spanlussen met haak? Ook hebben we elastieken met balletje. Kortom: zoals u kunt zien is hier keuze genoeg in.

Bekijk alle toebehoren

PVC 650

En dan nu iets meer informatie over de kwaliteit PVC 650 gr/m2. Deze kwaliteit wordt in de volksmond ook wel vrachtwagenzeil of bisonyl genoemd. Het is een zware kwaliteit die zeker 8 tot 10 jaar meegaat en dan nog niet kapot is. Het pvc is opgebouwd uit 3 lagen. In het midden een sterke maar toch soepele polyester inlage. Dan aan de 2 buitenzijden een sterke laag van gecoat pvc. De inlage in het midden zorgt ervoor dat het afdekzeil heel sterk is. terwijl de gecoate buitenzijden ervoor zorgen dat het waterdicht en sterk is. Verder is deze kwalitieit voorzien van een UV stabiele coating. Hierdoor gaat deze kwaliteit lang mee en zal niet snel poreus worden.

Maar we hebben ook nog heel veel verschillende andere afdekzeilen in ons assortiment. Deze kunt u allemaal bekijken op onze website PVC-Tarp.com. PVC-Tarp.com is een onderdeel van HoRoLa. Dit is een afkorting van Handelsonderneming Roy Laarveld. Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08165176. Het bedrijf bestaat sinds 2007 en we leveren elk jaar duizenden afdekzeilen en netten in binnen en buitenland. We leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven, bouwmarkten en andere wederverkopers. Door onze jaren ervaring in deze handel profiteert u van lage prijzen en snelle levertijden. We hebben natuurlijk alle maten en kleuren zelf op voorraad in ons magazijn aan de Edisonstraat 20E in Oldenzaal. Hierdoor kunnen we snel leveren.

Betaling

U kunt bij ons op verschillende manieren uw bestelling betalen. Het meeste wordt toch wel Ideal gebruikt. Dit kent u vast wel. U komt met deze manier direct in uw vertrouwde bankomgeving terecht. Betalen met een creditkaart is ook mogelijk. Voor bedrijven hebben we de mogelijkheid om op factuur te betalen. Voor particulieren is er de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dus ook hier is keuze genoeg in.

 

Op maat gemaakt afdekzeil