Op maat gemaakt verandazeil bestellen

Een op maat gemaakt verandazeil

Een op maat gemaakt verandazeil zorgt ervoor dat u langer kunt genieten onder uw veranda. Want zo’n verandazeil zorgt er voor dat u ook bij slechtere weersomstandigheden gewoon onder uw veranda kunt blijven zitten. Een veranda is een prachtige uitbereiding van uw woonruimte en u zit midden in het buitenleven in uw tuin. Maar ja we wonen wel in Nederland en ook u weet dat het weer zomaar om kan slaan. U hoeft zich bij slechter weer niet te verplaatsen wanneer u een op maat gemaakt verandazeil voor uw overkapping heeft laten maken. Zo’n zeil is voorzien van oprolriempjes waarmee u het zeil bij mooi weer handmatig kunt oprollen naar boven. En mocht er dan een bui en harde wind komen, laat u het zeil in een handomdraai zakken. En kunt u blijven genieten onder uw veranda.

Het klimaat in Nederland is niet altijd even mooi. Dit betekent dat u in de praktijk een groot deel van het jaar uw veranda niet kunt gebruiken. In de herfst en winter is het meestal te koud en te nat. Maar ook in het voorjaar en de zomer, de mooiste periodes om uw veranda te gebruiken, kan er toch geregeld een bui overtrekken. Wanneer u een op maat gemaakt verandazeil heeft bent u tijdens de slechte weersomstandigheden goed beschermt. En kunt u prima buiten blijven zitten.

Optimaal comfort

De verandazeilen die wij maken zorgen voor optimaal comfort. Want ze zorgen ervoor dat uw overkapping beschermt wordt tegen wind, regen, hagel en sneeuw. Precies op maat gemaakt zodat deze zeilen perfect aansluiten op uw aanbouw. Een verandazeil wordt gemaakt van PVC 680 gr/m2. Dit is een zware kwaliteit zeil bij u misschien bekend als vrachtwagen zeil.Het PVC is er in veel verschillende kleuren. Alles wordt hoog frequent gelast (HF). En natuurlijk wilt u de tuin in kunnen blijven kijken. Hiervoor maken we in het verandazeil een raam, of meerdere ramen. Deze ramen worden gemaakt van speciaal Achilles raamfolie. Dit folie is standaard 137 cm breed en 0,5 mm dik. Zo bent u optimaal beschermd tegen wind en regen en geniet u toch optimaal van het buitenleven in uw tuin.

Mogelijkheden bij een op maat gemaakt verandazeil

Natuurlijk wilt u dat een op maat gemaakt verandazeil que uitstraling goed aansluit op uw veranda. De afwerking van een op maat gemakt verandazeil bestaat uit meerdere onderdelen. Aan de onderkant komt een holzoom. Het woord zegt het al. Het is inderdaad een holle zoom. In deze zoom kunt u bijvoorbeeld een buis in doen voor verzwaring. Ook aan de onderkant maken we een tochtflap. Deze zorgt er onder andere voor dat eventuele oneffenheden in de ondergrond wegvallen. Om het op maat gemaakte verandazeil te bevestigen aan de bovenkant heeft u de keuze uit een pees/ keder, of tourniquets. Tourniquets zijn draaisluitingen. Deze komen in de meeste gevallen ook aan de beide zijkanten van het op maat gemaakte verandazeil. Verder bestaat er nog de mogelijkheid om er een deur in te laten maken. En zoals ik al eerder schreef heeft het zeil oprolriempjes. Hiermee kunt u heel handig het zeil handmatig oprollen naar boven met mooi weer. En ook zo weer laten zakken wanneer er en bui komt of wanneer het teveel afkoelt.

Bestellen

Hoe gaat dat dan in zijn werk? U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Hiervoor kunt u op de site een formulier invullen. U geeft ons de maten en of u er eventueel een deur in wilt hebben. Wij maken dan een prijs voor u. Bent u het daarmee eens dan maken wij uw order aan. We sturen u dan de factuur van deze order. Hier staat ook precies op wat u besteld. Aangezien een op maat gemaakt verandazeil maatwerk betreft hanteren we betaling vooraf. Zodra de betaling bij ons binnen is gaan we ermee aan de slag. De levertijd is 12-15 werkdagen na betaling. Het verzenden is gratis.

 

 

op maat gemaakt verandazeil

Kleuren verandazeil op maat