Op maat gemaakt zeil voor uw veranda

Een veranda of terrasoverkapping is een prettige uitbreiding van uw woonruimte en brengt u dichterbij het buitenleven in uw tuin. Toch is deze buitenruimte niet altijd te gebruiken, want de veranderlijke weersomstandigheden in Nederland laten dat niet toe. Weerselementen als hagel, sneeuw, regen en harde wind maken een verblijf in uw veranda een stuk minder aangenaam.

Maak meer gebruik van uw veranda

Helaas betekent dit in de praktijk dat u uw overkapping een groot deel van het jaar niet gebruikt. In de herfst en winter is het vaak te nat en koud en zelfs in het voorjaar en de zomer wil er in ons land nog geregeld een buitje vallen. Dat is zonde, want bij een betere afscherming zou u nog prima buiten kunnen zitten.

Sommige mensen kiezen daarom voor het aanbouwen van een serre, maar dit is naast een dure, ook een erg ingrijpende oplossing. Beter is het om uw huidige veranda maximaal te benutten, door deze simpelweg te beschermen tegen inwaaiende regen. Dat is heel eenvoudig met een op maat gemaakt verandazeil van PVC-TARP.COM.

Op maat gemaakt verandazeil voor optimaal comfort

Onze verandazeilen helpen om uw overkapping af te scheiden tegen regen, wind, hagel en sneeuw. Ze worden op maat gemaakt zodat ze precies aansluiten op uw aanbouw. Ook in kwalitatief opzicht zit het wel goed, want standaard worden deze dekzeilen vervaardigd van PVC 680 gr./m2 en wordt alles HoogFrequent (HF) gelast.

Wilt u het uitzicht op uw tuin niet laten belemmeren door een dekkleed? Op uw verzoek maken we ramen in het dekzeil van speciaal Achilles raamfolie. Deze folie is standaard 137 cm breed en heeft een dikte van 0,5 mm. Zo bent u optimaal beschermd tegen wind en regen en geniet u toch optimaal van het buitenleven in uw tuin.

Verandazeil met tal van mogelijke uitbreidingen

Omdat u wilt dat een verandazeil qua uitstraling goed aansluit op uw veranda, heeft u de keuze uit diverse afwerkingen. Denk hierbij onder meer aan een onderkant met Holzoom t.b.v. een verzwaring of een bovenkant met Pees/Keder of tourniquets. Ook een ritsdeur, oprolriempjes en extra tochtflap behoren tot de uitgebreide mogelijkheden.

Wilt u een verandazeil bij ons op maat laten maken? Stuur dan uw aanvraag inclusief informatie (bijvoorbeeld foto’s en afmetingen) en u ontvangt direct een offerte. Bij goedkeuring hiervan kunt u eventuele aanvullende wensen doorgeven. Woont u in de omgeving van Oldenzaal? Dan komen wij het dekzeil graag ter plekke bij u inmeten en monteren.