raamzeilen kopen hele rol
Raamzeil 0,4 mm dik / 137 cm breed, rol van 50 meter

465.00 incl. BTW

In winkelwagen

Raamzeil 0,4 mm dik / 137 cm breed, rol van 50 meter

465.00 incl. BTW

Transparant PVC zeil op rol van 50 meter voor bijvoorbeeld het afdichten van een veranda, carport of overkapping. Dit raamzeil heeft een breedte van 137 cm breed en 0,4 mm dik.

 

  • Opties:
    Normaal
  • Afdekzeilen van TOP kwaliteit!
  • Wij leveren ook op zaterdag!
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 23:00 uur besteld vandaag verstuurd!

Beschrijving

Raamzeil op rol van 50 meter kopen?

U kunt bij ons terecht voor transparante PVC raamzeilen op rol. Transparante raamzeilen kunnen verschillend ingezet worden zoals bijvoorbeeld voor het af dichten van uw veranda, overkapping of tuinkamer van regen en wind.

Specificaties raamzeilen

De standaard breedte van dit raamzeil is 1.37 cm. Het raamzeil is 0,4 mm dik. Als u zich afvraagt of dit dik genoeg is, dit is dikker dan u denkt. Deze dikte wordt ook gebruikt bij ramen voor cabrio’s, boten en tenten. Als u op zoek bent naar een vlamvertragende variant kunt u het beste kijken naar ons andere raamzeil met een breedte van 1,83 cm en 0,5 mm dik.

De standaard breedte van onze raamzeilen is 1.37 meter. (normaal). De raamzeilen zijn 0,4 mm dik. Dit is dikker dan u denkt, deze dikte wordt ook gebruikt bij ramen voor cabrio’s, boten en tenten. Een raamzeil met een dikte van 0.5 mm is ook verkrijgbaar bij ons. g.

Bestel uitleg

Stel u heeft meerdere rollen van 50 meter nodig vul dan het aantal rollen in.

Als u alleen belang heeft bij een strekkende meter klik dan hier. 

Extra informatie

Opties

Normaal