PVC zeilen snel te bestellen online

PVC zeilen bestellen

U kunt bij ons PVC zeilen snel bestellen online. Dit gaat snel en eenvoudig via onze webwinkel. Wij verkopen verschillende soorten zeilen waarvan de kwaliteit PVC de zwaarste soort is. U kent deze soort vast wel. Het is bij veel mensen bekend als vrachtwagen zeil. Deze kwaliteit is voor vele toepassingen geschikt. U zult misschien denken dat u nooit een zeil nodig heeft maar toch kan het handig zijn er toch wel een in huis te hebben. Stel dat er na en regenbui plotseling lekkage in uw woning of garage ontstaat. Hoe handig is het dan om een goed en waterdicht zeil voorhanden te hebben. Zo voorkomt u dat er schade ontstaat want het is natuurlijk niet zomaar opgelost.

Kenmerken PVC zeilen

PVC is eigenlijk een afkorting. Het is de afkorting van polyvinylchloride. Dat is een behoorlijke tongbreker en vandaar dat iedereen de afkorting PVC gebruikt. Dat is wel zo handig en men weet dan waarover gesproken wordt. Het materiaal waarvan de PVC zeilen die u bij ons snel kunt bestellen online gemaakt zijn is een duurzame kunststof. Het is samengesteld uit grondstoffen zoals aardolie en zout. Maar dat wilt u misschien allemaal niet weten. Voor u zijn de eigenschappen zoals licht gewicht, hoge slijtvastheid en waterdichtheid waarschijnlijk veel belangrijker. Tevens is het ook bestand tegen chemische substanties en wat ook belangrijk is : het is UV gestabiliseerd. Waardoor deze kwaliteit dan ook lang meegaat. Natuurlijk is dat in de prijs terug te vinden.

 

Afmetingen PVC zeilen

Er zijn veel afmetingen verkrijgbaar, eigenlijk te veel om op te noemen. Maar via de groene button komt u direct bij de PVC zeilen die u kunt bestellen online.

Bekijk hier alle afmetingen

Kleuren PVC zeilen

Wanneer u PVC zeilen snel wilt bestellen online heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Maar wel even opletten want niet elke maat is in alle vier kleuren beschikbaar.

 • Groen
 • Blauw
 • Wit
 • Grijs

Wanneer u op zoek bent en een van onze PVC zeilen snel wilt bestellen online is het raadzaam dat u weet hoe groot deze dient te zijn. Of is de kleur voor u belangrijker? Natuurlijk weet u dat zelf het beste. Op onze site kunt u gebruik maken van een filter. Wat houdt dat nu precies in? U kunt filteren op verschillende onderdelen oftewel eigenschappen van een PVC zeil. Hieronder staan de verschillende filtermogelijkheden.

 • Kleur
 • Afmeting
 • Bevestigingspunten
 • Levensduur
 • Gebruik
 • Kwaliteit
 • Treksterkte

Als u alle eigenschappen heeft gefilterd dan komt het PVC zeil wat voor u geschikt is vanzelf tevoorschijn. Heel gemakkelijk voor al onze klanten die niet helemaal precies weten wat ze nodig hebben.Hiermee bent u dus mooi geholpen. Wanneer de keuze is gemaakt dan kunt u gaan bestellen. U merkt wel dat PVC zeilen snel bestellen online bij ons ook zo is.

Betalen

Dit doet u bij ons veilig. U kunt met verschillende betaalmethoden betalen. zelfs achteraf betalen is bij ons mogelijk. U ziet dat we het voor de klant zo goed mogelijk regelen. Wanneer u heeft betaald dan komt de order bij ons binnen en wordt deze in ons magazijn verwerkt. Vóór 17.00 uur besteld dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd. 

PVC zeilen snel bestellen online

PVC zeilen