Rond afdekzeil ideaal voor zwembad

Rond afdekzeil voor zwembad

We verkopen niet alleen rechthoekige afdekzeilen maar in ons assortiment hebben we ook een rond afdekzeil voor bijvoorbeeld een zwembad. Wanneer u met mooi weer een zwembad in uw tuin opzet is het de bedoeling daar heerlijk van te genieten. Niets is ergerlijker dan dat er vuil, bladeren en ongedierte in kunnen komen die de pret zullen verderven. Om ervoor te zorgen dat dit ongemak niet bij uw zwembad zal ontstaan, kunt u het afdekken met een rond afdekzeil. Er vanuit gaande dat u natuurlijk een rond zwembad heeft. Maar ook voor de populaire hot tubes zijn de ronde afdekzeilen zeer geschikt.Het ronde afdekzeil zorgt ervoor dat er geen bladeren en andere vuiligheid in het water kunnen komen. En dat u onbezorgd kunt genieten in schoon water met het mooie weer.

U kunt een rond afdekzeil ook gebruiken als grondzeil voor een zwembad. Nu is het nog veel te koud voor een zwembad maar de dagen lengen alweer, we gaan de goede kant op. Nog even en het mooie weer komt er weer aan. Dan is het tijd om een zwembad voor u zelf of uw kinderen in de tuin te plaatsen. Een grondzeil is nodig om het te beschermen tegen oneffenheden in de bodem. Maar ook als bescherming tegen scherpe stenen en andere voorwerpen.

Stevige kwaliteit

Uiteraard moet het zeil van goede kwaliteit zijn voor optimale bescherming. Alle ronde afdekzeilen die we verkopen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig polyethyleen. De afkorting hiervan is PE. We spreken bij deze zeilen over 210 gr/m2. Deze stevige kwaliteit zorgt dat uw zwembad beschermt wordt en tevens dat het lang meegaat. Polyethyleen staat naast zijn beschermende eigenschappen ook bekend om zijn uitstekende waterdichtheid. Het is hierdoor uitermate geschikt als grondzeil maar ook als afdekzeil. Ideaal zoals u leest en handig als u er dan direct twee besteld! Ook bij zware regens weet u zeker dat het ronde afdekzeil geen water doorlaat. En met de veranderlijke Nederlandse weersomstandigheden is dat een prettige wetenschap.

Rond afdekzeil veelzijdig inzetbaar

De multifunctionaliteit van onze ronde afdekzeilen komt in heel veel situaties bijzonder goed te pas. Wanneer u in de herfst het zwembad uit de tuin haalt heeft u het ronde afdekzeil even niet meer nodig. U kunt het nu gaan gebruiken om uw tuinmeubelen te beschermen tegen het herfst- en winterweer. Zo gebruikt u het ronde afdekzeil het hele jaar door.

Afmetingen

Ze hebben rondom ringen om de 100 cm en de kleur van de zeilen is groen. Dat is een neutrale kleur die in een natuurlijke omgeving niet zo in het oog springt.

Bestellen

Op de site kunt u deze zeilen vinden bij de productgroep Afdekzeilen. Vanuit daar kunt u direct door naar de PE210 ronde afdekzeilen. Daar vind u ook de prijs van de drie afmetingen die we in ons assortiment hebben. Wanneer u het product in de winkelwagen doet en u niet verder wilt winkelen, dan kunt u naar het bestelproces doorgaan. Hier vult u dan al uw gegevens in. Het wijst zich vanzelf. Ook kiest u hier de betaalwijze. Natuurlijk heeft u dit al eerder gedaan. Het is mooi dat dit tegenwoordig allemaal kan. Aan het “slotje” wat voor onze naam staat kunt u zien dat onze website beveiligd is. Dat is belangrijk en fijn om te weten. U koopt bij ons veilig online. Wanneer de bestelling bij ons binnen is gekomen wordt uw order verwerkt in ons magazijn. Onze medewerkers pakken uw bestelling zorgvuldig in, maken een adressticker en zetten uw bestelling klaar voor verzending. Als u vóór 17.00 uur besteld wordt het ook dezelfde dag nog verstuurd. U krijgt een track en trace code via de mail waarmee u uw pakket kunt volgen. Laten we hopen op veel mooi weer en wij zien u graag in onze webshop.

rond afdekzeil