Rond afdekzeil voor uiteenlopende toepassingen

De meeste dekzeilen op de website van PVC-TARP.COM hebben een rechthoekige vorm. Dat is ook praktisch, bijvoorbeeld bij een bouwhekzeil of een afdekzeil voor uw boot. Maar in sommige situaties wordt gevraagd om een dekzeil met andere afmetingen. De ronde afdekzeilen in onze webshop zijn hier een uitstekend voorbeeld van.

Rond afdekzeil voor zwembad gebruiken

Een rond dekzeil is op talloze manieren bruikbaar. De meest voorkomende toepassing is bij ronde zwembaden, om het water af te dekken tegen inwaaiende bladeren en andere vuiligheid. Ook hot tubs lenen zich vanwege hun ronde vorm en plaatsing in de tuin over het algemeen uitstekend voor afdekking met een rond dekkleed.

Net zo goed kan zo’n dekkleed echter gebruikt worden als grondzeil voor een bovengronds zwembad. Nu de lente is begonnen en het mooie weer lonkt, plaatsen veel mensen een zwembad voor zichzelf of hun kinderen buiten in de tuin. Een grondzeil is dan onontbeerlijk om de liner te beschermen tegen oneffenheden in de grond en eventuele scherpe stenen of voorwerpen die daar liggen.

Stevige kwaliteit voor optimale bescherming

Om optimale bescherming te bieden, moet het zeil in kwestie natuurlijk wel van goede kwaliteit zijn. Alle ronde afdekzeilen bij PVC-TARP.COM zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig polyethyleen (PE) van 210 gr./m2. Deze stevige kwaliteit verzekert u ervan dat het dekkleed lange tijd meegaat en met gemak uw zwembad beschermt.

Polyethyleen staat naast zijn beschermende eigenschappen, ook bekend om zijn uitstekende waterdichtheid. Hierdoor is het niet alleen prima als grondzeil, maar ook als afdekzeil inzetbaar. Zelfs bij zware regenval weet u zeker dat uw ronde dekkleed geen water doorlaat. En met de veranderlijke Nederlandse weersomstandigheden is dat een prettige wetenschap!

Ronde dekzeilen veelzijdig inzetbaar

De multifunctionaliteit van onze ronde afdekzeilen komt in veel situaties bijzonder goed van pas. Haalt u in de herfst het zwembad uit uw tuin en heeft u het afdekzeil hiervoor even niet meer nodig? Dan kunt u het in deze periode gebruiken om uw tuinmeubelen te beschermen tegen het herfst- en winterweer. Zo gebruikt u uw ronde dekkleed het hele jaar door.

Natuurlijk zijn er nog tal van andere toepassingen denkbaar voor een rond dekzeil. Wilt u weten of onze ronde zeilen geschikt zijn voor uw specifieke toepassing of heeft u een andere vraag over een van onze producten? Bel ons dan op 0541 – 511 362 of stel uw vraag via info@pvc-tarp.com. We adviseren u graag vrijblijvend op maat.