Ronde afdekzeilen online bestellen

Ronde afdekzeilen.

Soms is het handig dat er ronde afdekzeilen zijn. Wat stel dat u een rond zwembadje hebt voor uw kinderen of kleinkinderen. Dan is het handig dat u het badje kunt afdekken met een rond afdekzeil. Maar ook is het handig om zo’ n afdekzeil onder het zwembadje te leggen. Want natuurlijk wilt u dat iedereen lekker kan genieten van het water zonder dat daar allerlei andere beestjes ook gebruik van gaan maken. Verder is het mooi dat door het afdekken van het water er geen bladeren en andere rotzooi in het water terecht kan komen. Wel nu, wat is er dan te koop bij ons?

Maten ronde afdekzeilen.

Wij hebben verschillende maten ronde afdekzeilen in de verkoop. De zeilen zijn gemaakt van PE 210gr/m2 kwaliteit. PE staat voor polyethyleen. Daar zijn de zeilen van gemaakt. En zoals u al gelezen heeft kunt u zo’n zeil bijvoorbeeld gebruiken als afdekzeil voor een rond zwembad. Maar ook tafels en stoelen van een tuinset kunt u hiermee beschermen tegen weersinvloeden. We hebben de volgende maten op voorraad in ons magazijn.

Wat is er dan nog te vertellen over deze ronde afdekzeilen? Bij het kiezen van een rond afdekzeil hoeft u zich niet te verdiepen in welke kleur u wilt hebben. Want deze ronde afdekzeilen zijn verkrijgbaar in 1 kleur. Namelijk donkergroen. Verder hebben deze ronde afdekzeilen ringen of te wel bevestigingsmaterialen punten. Deze bevinden zich in de rand van het zeil en wel om de 100 cm. Natuurlijk verkopen wij ook artikelen om het zeil ergens aan te kunnen bevestigen. Hiervoor kunt u een kijkje nemen bij de productgroep toebehoren. De kwaliteit van deze zeilen is prima en ze gaan zo’n 2-3 jaar mee.

Rond afdekzeil op maat

Wilt u een rond afdekzeil wat langer meegaat? Dat kan ook bij ons besteld worden. We kunnen het op maat maken en hiervoor gebruiken we PVC 650-680 gr/m2. Tevens is het ook mogelijk een nog zwaardere kwaliteit te kiezen. Namelijk PVC 900 gr/m2. Natuurlijk hangt hier wel een ander prijskaartje aan omdat de kwaliteit veel zwaarder is en het op maat gemaakt wordt.Overweegt u een rond afdekzeil op maat te laten maken, stuur ons dan een email met al uw wensen en opmerkingen. Bij de standaard ronde afdekzeilen zitten er om de 100 cm ringen in de rand zoals u al heeft gelezen. Bij maatwerk kunt u zelf aangeven hoeveel ringen u wenst te hebben. Dus bekijk goed hoe u het wilt bevestigen en bepaal zelf het aantal ringen. Zoals u leest zijn er veel mogelijkheden wat betreft ronde afdekzeilen.

En het kan nog mooier. We kunnen namelijk ook ronde hoezen op maat maken. Ook hiervoor gebruiken we de PVC 650-680 gr/m2 kwaliteit. Deze kwaliteit gebruiken we altijd bij maatwerk maar zoals ik al eerder schreef kunt u ook kiezen voor de nog zwaardere PVC 900 gr/m2. En met een hoes kunt u bijvoorbeeld een rond zwembad heel goed afdekken. Ook hier is het mogelijk om in de omgezoomde rand bevestigingspunten aan te laten brengen wanneer dit wenselijk is. Mocht u iets op maat laten maken dan heeft u ook een hele grote keuze uit verschillende kleuren.

Hoe gaat dat dan in zijn werk? Wanneer u ons de opdracht gunt maken wij de order aan. Hier komen alle gegevens in te staan, ook wat het precies moet worden. We sturen un dan een factuur en wanneer de betaling binnen is zullen we uw order gaan maken. De levertijd is 12-15 werkdagen na betaling. Dit is afhankelijk van de drukte in de zeilmakerij. Wanneer uw order klaar is zullen we het naar u versturen. De verzendkosten zijn gratis. Rest me nog te zeggen dat we uw bestelling graag tegemoet zien.

Ronde afdekzeilen: kleuren maatwerk Kleuren maatwerk

 

Rond afdekzeil