Steigernet als vijvernet goed te gebruiken

Steigernet als vijvernet gebruiken

Heeft u een vijver in de tuin? En heeft u daar ook zo van kunnen genieten deze zomer? Nu het weer richting de winter gaat en de bladeren van de bomen vallen is het goed om uw vijver af te dekken zodat er geen blad in kan vallen. Een steigernet als vijvernet goed te gebruiken. Want natuurlijk zullen er veel bladeren vallen en die komen in het water terecht. Op zich is dat niet verkeerd maar soms kunnen het wel heel veel bladeren zijn. Let op: deze bladeren zakken allemaal naar de bodem van uw vijver. Ook dat is niet altijd verkeerd maar bedenk wel dat het er iedere jaar weer veel bladeren zijn.

Kwaliteiten steigernet

Wij verkopen al jaren verschillende kwaliteiten steigernetten. Eigenlijk zijn deze voor de professionele markt bedoeld. Ze worden veel gebruikt door bouwbedrijven maar ook door schilders. Maar waarom zouden ze niet geschikt zijn voor uw vijver. Een steigernet is als vijvernet goed te gebruiken. Het is toch fijn dat u zo het blad en ander afval buiten het water van uw vijver kunt houden. Het scheelt een heleboel werk want u zult na verloop van enkele seizoenen de laag bladeren van de vijverbodem moeten halen. Welke kwaliteiten zijn er dan allemaal?

De verschillende kwaliteiten zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Ik zal u een opsomming geven wat er allemaal te koop is. En bepaalde kwaliteiten zijn er ook nog eens een keer in verschillende kleuren. Maar ik kan me voorstellen dat u het liefste groen toe zult passen. Deze kleur past prima in een natuurlijke omgeving.

Bekijk hier alle steigernetten

Kwaliteit 50 gram/m2

Dit zijn steigernetten van Economy kwaliteit. Ze beschermen ook tegen regen en wind van buitenaf en tegen zand, stof en gruis van binnenaf. Deze steigernetten zijn verkrijgbaar in de kleuren groen, wit en blauw. Tevens zijn deze netten voorzien van verstevigde zwarte knoopsgatband. Dit is handig voor de montage. Elke 5 cm zit er een knoopsgat waarmee u het net vast kunt maken. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld tyraps gebruiken. Wanneer u deze wilt bestellen dan vind u deze bij de productgroep toebehoren. Is dit steigernet als vijvernet goed te gebruiken? Ja zeker. Het is verkrijgbaar in verschillende maten . Dus voor grote en kleine vijvers te gebruiken.

  • 2,57 x 10
  • 2,57 x 20
  • 3,07 x 10
  • 3,04 x 20

Kwaliteit 75 gram/m2

Deze kwaliteit is ook prima te gebruiken als vijvernet. Ook verkrijgbaar in de kleuren groen, wit en blauw. En in 3 verschillende afmetingen. Ook deze steigernetten hebben een knoopsgatband. Om de 5 cm zit er een knoopsgat waarmee u het net kunt bevestigen.

  • 2,00 x 100
  • 2,57 x 100
  • 3,07 x 100

Kwaliteit 125 gram/m2

Deze kwaliteit is alleen verkrijgbaar in de kleur wit. En in 2 afmetingen.

  • 2,70 x 50
  • 3,20 x 50

Bestellen

Wanneer u besloten heeft een steigernet bij ons te bestellen en de juiste keuze hebt gemaakt dan plaatst u deze in de winkelmand. U heeft vast al wel vaker iets via internet gekocht en bent u al ervaren in het bestellen van producten via deze mogelijkheid. U dient uw naam, adres en woonplaats gegevens in te vullen. En natuurlijk uw email adres. Wij communiceren namelijk via de email over de stand van zaken wat betreft uw bestelling. Zo krijgt u een track en trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. Het invullen van uw telefoonnummer is niet verplicht maar wel handig. Zo bent u snel bereikbaar wanneer er iets met uw order aan de hand is. Het betalen gaat meestal via Ideal. Tenminste de meeste klanten kiezen hiervoor. Dit is prettig omdat u dan direct in uw eigen vertrouwde bankomgeving komt. Voor bedrijven is er de mogelijkheid om op factuur te betalen. Voor particulieren is dit er niet maar u kunt kiezen voor betalen na ontvangst. Wanneer u vóór 17.00 uur besteld wordt uw order die dag nog verstuurd.

Steigernet als vijvernet goed te gebruiken