Verandazeil op maat voor u gemaakt

Verandazeil op maat gemaakt

Een verandazeil op maat kunt u bij ons laten maken. Heeft u een overkapping of te wel een veranda dan maakt u daar zeker vaak gebruik van. Vooral bij mooi weer is het een fijne uitbreiding van de woonruimte. U voelt zich meer in de natuur en kunt genieten van het buitenleven in uw tuin. Vooral in Nederland is een veranda handig want ook u weet dat het weer niet altijd even mooi kan zijn. Als het gaat regenen kunt u normaal niet meer buiten zitten maar onder een veranda heeft u geen last van de veranderlijke weersomstandigheden. Uiteraard wilt u zo lang mogelijke zo vaak mogelijk gebruik maken van de mogelijkheid om buiten te zitten. Helaas kan dat niet altijd in ons land. Het klimaat is toch een groot deel van het jaar niet zo aangenaam om buiten te zitten, ook niet onder een veranda. Maar dit probleem kunt u oplossen door een verandazeil op maat te laten maken bij ons in de zeilmakerij.

Gebruik van uw veranda bij slecht weer

In de praktijk is het nu eenmaal zo dat u uw veranda niet het hele jaar kunt gebruiken. Zelfs een groot deel van het jaar is het niet in gebruik omdat het in de herfst en winter vaak te koud en te nat is om er te zitten. Dat is natuurlijk erg jammer want met een goede afscherming kunt u ook bij kou en regen nog prima buiten zitten en genieten onder uw veranda. Een oplossing is een verandazeil op maat gemaakt. Hiermee kunt u maximaal uw veranda benutten omdat een verandazeil op maat u beschermd tegen weersinvloeden van buiten af. U kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Hiervoor hebben we wel wat gegevens nodig. Zoals de maten , een foto van de veranda en of u er misschien een deur in wilt hebben. Er is veel mogelijk.

Kwaliteit verandazeil op maat

Een verandazeil op maat wordt gemaakt van PVC 680 gr/m2. Dit is stevig materiaal wat waterdicht is en lang meegaat. De rand van het verandazeil wordt hiervan gemaakt. Ook komen in deze PVC rand de ogen of te wel ringen waarmee u het vast kunt maken aan uw veranda. We gebruiken hier PVC voor omdat dit erg sterk is en het zeil niet uit kan scheuren. Het PVC wordt hoog frequent gelast. Natuurlijk wilt u wel naar buiten kunnen kijken als u een verandazeil op maat heeft. Dit is mogelijk doordat er op uw verzoek ramen in gemaakt kunnen worden. Voor de raampartijen gebruiken we Achilles raamfolie. Dit raamfolie is standaard 137 cm breed en heeft een dikte van 0,5 mm. Dus u bent beschermd tegen het slechte weer en toch kunt u optimaal genieten van het uitzicht.

Afwerking verandazeil op maat

Het moet er natuurlijk wel mooi en strak uitzien als u uw overkapping voorziet van een verandazeil op maat. Om het zeil vast te kunnen maken worden er aan de bovenkant en de beide zijkanten ringen in gemaakt. Dit zijn ovale ringen en bij het zeil worden draaisluitingen, de zogenoemde tourniquets bijgeleverd. Een andere mogelijkheid is om aan de bovenzijde een pees te laten maken. Aan de onderkant van het verandazeil komt een holzoom. Zoals het woord het al aangeeft, dit is een holle zoom waar u eventueel een verzwaring in aan kunt brengen. Zo blijft het zeil op zijn plaats als het gaat waaien. Verder komt er een tochtflap aan de onderkant. Deze ligt gedeeltelijk op de grond en het houd opspattend water tegen en zorgt er ook voor dat er geen water naar binnen kan stromen. Verder voorzien wij het verandazeil met oprolriempjes. Deze kunt u gebruiken wanneer u het zeil even snel naar boven wilt doen en met deze riempjes houd u het op zijn plek. Ook een deur behoort tot de mogelijkheden. Deze kunt u open en dicht doen door middel van ritsen.

Bij een offerte aanvraag hebben we graag de maten en foto’s van de veranda. Een tekening van het geheel is nog beter. Woont u in de omgeving van Oldenzaal? Dan komen we het verandazeil graag ter plekke bij u inmeten en monteren.

Verandazeil op maatVerandazeil PVC-tarp