Verandazeil speciaal voor u gemaakt

Verandazeil speciaal voor u gemaakt

Een verandazeil speciaal voor u gemaakt op maat. Hierdoor kunt u veel langer genieten van uw overkapping. Vooral nu de avonden weer wat frisser worden is het fijn dat u toch buiten kunt zitten en van uw tuin kunt genieten. Bij ons bent u aan het goede adres voor een verandazeil op maat. Want we hebben weer een mooie zomer gehad. Maar nu de dagen korter worden en het weer wat frisser is het toch fijn dat u nog wel onder de overkapping kunt genieten. En zonder bescherming wil dit niet zo goed. Want de wind en de regen kunnen dan een spelbreker zijn. Om toch lekker buiten nog te kunnen genieten is een verandazeil speciaal voor u gemaakt een ideale oplossing. Kijk maar eens in onze zeilmakerij.

De mogelijkheden zijn divers

Er is veel mogelijk wanneer u een verandazeil speciaal voor u op maat laat maken. Wilt u een zeil met een groot raam of juist een kleiner raam? Soms willen klanten aan de bovenkant een breed stuk PVC gedeelte om de laaghangende zon tegen te houden. Of juist niet zodat er nog lang van de zon genoten kan worden. Af en toe willen klanten er helemaal geen raam in. Wat erg gemakkelijk is is een deur in het verandazeil. Het grote voordel hiervan is dat het hele zeil mooi blijft hangen en alleen de deur geopend hoeft te worden om van binnen naar buiten te lopen. Een deur bestaat meestal uit 2 ritsen. U kunt zelf bepalen hoe breed u deze deur wilt hebben. En natuurlijk op welke plaats precies de deur in het verandazeil dient te komen.

Offerte aanvragen

Via de site kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een verandazeil speciaal voor u gemaakt. U kunt de hoogte en breedte invullen, de kleur en de afwerking. Ook de mogelijkheid voor een deur kunt u aanvinken. Wij gaan zo snel mogelijk met uw aanvraag aan de gang. Aan de hand van de opgegeven maten maken wij een prijs voor u. Hiervan krijgt u bericht van ons. Niet alleen van de prijs maar ook informatie over hoe wij een verandazeil maken. Tevens krijgt u twee bestanden waar de kleuren in staan die u kiezen kunt. De randen van een verandazeil worden namelijk gemaakt van PVC 650-680 gr/m2. Dit is voor de stevigheid en zorgt er ook voor dat de ringen niet uitscheuren. Aan de bovenkant, linkerkant en rechterkant werken we met ovale ringen en draaisluitingen. Of te wel tourniquets. Aan de onderkant komt een holzoom en een tochtflap. In deze holzoom kunt u zelf een verzwaring aanbrengen zodat het verandazeil op zijn plaats blijft. De tochtflap aan de onderzijde zorgt ervoor dat er geen water naar binnen komt. Tevens laat deze tochtflap eventuele oneffenheden op de grond uit het zicht verdwijnen. Tevens wordt het zeil voorzien van oprolriemen. In de door u gewenste kleur. Met deze oprolriemen kunt u het zeil handmatig oprollen en ook snel weer afrollen.

Het doorzichtige deel van een verandazeil maken we van raamfolie. We werken hier met raamfolie van 0,4 of 0,5 mm dikte. Dit is afhankelijk van hoe groot u de ramen wilt hebben. Voor ons is het fijn wanneer u met de offerte aanvraag een tekening en/ of foto meestuurt.

Hieronder een foto van een verandazeil welke we voor een klant gemaakt hebben.

Verandazeil speciaal voor u gemaakt

Verandazeil speciaal voor u gemaakt