Verandazeil voor uw overkapping op maat gemaakt

Verandazeil voor uw overkapping

Een verandazeil voor uw overkapping laat u langer genieten van het buitenleven. Wat hebben we toch weer een prachtige zomer gehad. We hebben allemaal kunnen genieten van het prachtige weer en vaak buiten kunnen vertoeven. Ook onder de overkapping was het de hele tijd prima uit te houden. Daarom ook is het zo jammer dat dit jaargetijde er weer op zit. Maar niet getreurd en is een oplossing voor. Wanneer u toch nog langer buiten wilt genieten raden wij u aan een verandazeil voor uw overkapping te laten maken. Door dit verandazeil kunt u nog langer van het buitenleven genieten en heerlijk in uw tuin vertoeven. Ook op dagen en avonden dat het wat frisser is geworden.

Verandazeil op maat laten maken

Bij ons kunt u een verandazeil op maat laten maken. Wij hebben hier al jarenlang ervaring mee en zodoende bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe gaat dat nu in zijn werk? U kunt via de site van ons een offerte aanvraag indienen. Daar kunt u al uw wensen op aangeven. Zoals de hoogte en de lengte van het zeil. Wilt u alleen met een raam erin? Of kiest u voor de mogelijkheid van een deur. Dit is handig om in en uit te kunnen lopen. Ook kunt u aangeven hoeveel bevestigingspunten u eventueel wilt hebben. Hier kijkt ook de zeilmakerij naar om te zien of het voldoende is voor de grootte van het verandazeil.

Materialen voor verandazeil voor uw overkapping

We gebruiken voor deze verandazeilen standaars hoogwaardige materialen. Ons PVC is van het merk Mehler. Dit is een Duitse fabrikant. de kwaliteit van het PVC is 650-680 gram per m2. Het raamzeil wat we gebruiken is van het merk Achilles. Hiervan gebruiken we de 0,4 en 0,5 mm dikke varianten. Dit is afhankelijk van de grootte van de ramen in het verandazeil.

Afwerking van verandazeil voor uw overkapping

De verandazeilen worden met een hoogfrequente lasmachine gelast. Hierdoor krijgen we mooie strakke lassen. Links, rechts en bovenaan het zeil worden standaard elke 30-40 cm ovale zeilringen geplaatst. Hierbij leveren we natuurlijk ook de bijpassende metalen tourniquets. Dit zijn draaibevestigingen en hiermee kunt u het zeil gemakkelijk ophangen, los halen, eraf halen en weer terug plaatsen. Ook worden de verandazeilen standaard voorzien van oprolriempjes. Deze oprolriempjes zitten aan de bovenkant van het verandazeil. U kunt het zeil handmatig oprollen en vastmaken met deze riempjes. Bij mooi weer is het dus snel en gemakkelijk te openen. Aan de onderzijde van het verandazeil komt een holzoom. De naam zegt het al. Het is een holle zoom. In deze zoom kunt u een verzwaring aanbrengen om het geheel mooi strak te laten hangen. Indien u dat wilt kunt u deze verzwaring dan nog weer naar beneden verankeren. Onder deze holzoom komt een tochtflap. Dit is een verlengd stukje van uw verandazeil voor uw overkapping zodat het op de grond kan liggen en alle oneffenheden uit het straatwerk op kan heffen. Tevens voorkomt deze tochtflap dat het er onderdoor kan waaien en/of regenen.

Bestellen

Een verandazeil voor uw overkapping is snel en eenvoudig te bestellen. Op uw verzoek maken wij een offerte. Het is handig wanneer u bij uw aanvraag foto’s en /of tekeningen meestuurt. Wij maken aan de hand van deze informatie een offerte voor u. Mocht u het met de prijs eens zijn dan wordt uw order aangemaakt en sturen wij u een factuur. Bij maatwerk hanteren we altijd een 100 % aanbetaling. Wanneer deze aanbetaling bij ons binnen is gaat de opdracht naar de zeilmakerij. De levertijd is 12 tot 15 werkdagen. Dit is sterk afhankelijk van de drukte in de zeilmakerij. Wanneer uw verandazeil voor uw overkapping klaar is wordt het naar u verzonden.

 

Verandazeil op maat

Verandazeil voor uw overkapping