Verandazeilen voor de overkapping

Verandazeilen voor de overkapping

Natuurlijk wilt u in deze tijd genieten van uw overkapping. En dat is ook mogelijk. Ondanks dat het niet altijd even mooi weer in Nederland is. Om ervoor te zorgen dat u bij wind en regen toch lekker onder de overkapping kunt blijven zitten, kunt u bij ons verandazeilen voor de overkapping bestellen. Wij zijn een online zeilmakerij en via onze site kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Tevens kunt u op de site voorbeelden zien van verandazeilen voor de overkapping die we al eens gemaakt hebben.

Offerte aanvragen

Wanneer u overweegt een verandazeil voor uw overkapping aan te schaffen dan vraagt u bij ons heel gemakkelijk een offerte aan. Wat hebben we hiervoor nodig? Natuurlijk allereerst de maten. Dus de hoogte en de breedte maten zijn belangrijk. Het mooiste is dat u ons de dagmaten geeft. De dagmaat is de afstand tussen de staanders. En ook de afstand van de onderkant ligger tot aan de grond. Als u dan ook nog de maten van de staanders en ligger doorgeeft dan kunnen wij ermee aan de slag. Heeft u nog speciale wensen? Misschien wilt u er een deur in. We maken meestal de deur uit 2 ritsen. Deze is handig te openen en u kunt de deur naar boven handmatig oprollen. Het vastzetten doet u met oprolriemen. Deze oprolriemen komen niet alleen bij de deur maar ook verspreid over het verandazeil voor de overkapping. De riemen worden uitgevoerd in de kleur van het verandazeil.

Via deze Link komt u bij het formulier voor het aanvragen van een offerte:  https://pvc-tarp.com/verandazeil-op-maat-offerteaanvragen/

Extra informatie

Zoals ik bovenstaand al schreef, krijgt het verandazeil oprolriemen. Deze komen aan de bovenkant en hiermee kunt u het verandazeil, na het opgerold te hebben, vast zetten. Het verandazeil heeft een raamdeel. Dit raam wordt gemaakt van raamfolie met een dikte van 0,5 mm. Dat is hele goede kwaliteit. De rand rondom maken we van PVC. Dit heeft de kwaliteit van vrachtwagen zeil. En dit is er in verschillende kleuren. Daar zit er altijd wel eentje voor u bij. De oprolriemen krijgen de kleur van het verandazeil.

Aan de bovenkant en ook de zijkanten van de verandazeilen voor de overkapping maken we tourniquets. Dit zijn draaisluitingen waarmee u het verandazeil vast kunt maken. Soms is er aan de bovenkant geen ruimte voor deze bevestiging met draaisluitingen. Hier is wel een oplossing voor. Dan maken we aan de bovenkant een pees. En met een caravanrail maakt u dan het zeil aan de bovenkant vast.

Om het verandazeil op de plek te houden wordt er onderaan een holzoom gemaakt. Het woord zegt het al. Het is een holle zoom waar u zelf een verzwaring in kunt doen. Hierdoor zal het verandazeil beter op de plaats blijven hangen wanneer het weer niet zo mooi is en er veel wind staat.

Ook komt er aan de onderkant een tochtflap. Deze tochtflap is er niet alleen om eventueel regenwater buiten te houden. Maar deze flap werkt ook mooi de oneffenheden in de bodem weg. De holzoom en tochtflap zijn van gekleurd PVC.

Bestellen

Wanneer u akkoord gaat met de offerte maken we de order aan. U krijgt dan een factuur en daar staan alle details van uw verandazeil (en) in. Na betaling gaat de opdracht naar de zeilmakerij. De levertijd is rond de 25 werkdagen maar kan door drukte uitlopen. U krijgt van ons bericht wanneer het verstuurd wordt. Heerlijk toch dat u met verandazeilen voor een overkapping veel langer kunt genieten van het buiten zijn.

 

Verandazeil op maat