Vogelnet – steigernet snel veilig bestellen online

Steigernet-vogelnet snel en veilig online bestellen

Heeft u ook vaak last van vogels? Een steigernet kan de oplossing van uw probleem zijn. Natuurlijk zijn de meeste vogels prachtig om te zien en zeker ook om te horen. Vooral ’s morgens vroeg laten ze van zich horen door mooie deuntjes te fluiten. Helaas zijn er ook vogelsoorten die overlast geven als u bijvoorbeeld een moestuin heeft. Bent u druk in de weer geweest de moestuin in te richten zodat u veel opbrengst ervan heeft, kunnen vogels behoorlijk uw plannen in de war schoppen. Er zijn speciale vogelnetten in de handel. Maar een goed alternatief zijn onze steigernetten. Deze zorgen er ook voor dat de vogels uw producten niet kunnen opeten of beschadigen. U bent natuurlijk niet altijd zelf in de buurt om ze te verjagen. Want wat zal het een domper zijn als u na veel gedane arbeid uw oogst ziet verdwijnen door een bezoek van vogels. Hele zwermen kunnen in een kort tijdsbestek uw moestuin vernietigen of zo toetakelen dat u opnieuw kunt beginnen.

Kwaliteit steigernetten

Wij hebben drie verschillende kwaliteiten steigernetten in ons assortiment. Te weten 50 gr/m2, 75 gr m/2 en 125 gr m/2. Deze kunt u allemaal gebruiken om vogels tegen te houden.Het is wel handig dat u van te voren bepaald hoeveel u nodig heeft. Voor een moestuin is dat doorgaans niet zo veel dat u hele rollen van 50 of 100 meter lengte nodig heeft. Maar misschien ook wel? De kwaliteit 125 gr/m2 gaat per rol van 50 meter. De kwaliteit van 75 gr/m2 zit op een rol van 100 meter. Misschien blijft dan, vanwege de lengte alleen de 50 gr/m2 kwaliteit over. Ook gezien de prijs. Lichtere kwaliteit is goedkoper. Het mag natuurlijk niet zo zijn dat het, voorkomen van overlast van vogels, u veel geld moet gaan kosten.

Steigernet 50 gr m/2

Hier leest u welke afmetingen er van deze kwaliteit bij ons te koop zijn.

  • 2,57 x 10 meter
  • 2,57 x 20 meter
  • 3,07 x 10 meter
  • 3,07 x 20 meter

Deze netten zijn voorzien van een verstevigde zwarte knoopsgatband zodat u het snel kunt monteren. Elke 5 cm zit er een knoopsgat in de rand. De steigernetten zijn verkrijgbaar in de kleuren groen, wit en blauw. Keuze genoeg dus om de overlast van vogels te verminderen. En ervoor te zorgen dat de opbrengst van uw moestuin maximaal zal zijn.

 

steigernet

Steigernet ook te gebruiken als vogelnet

 

Bestellen

Een steigernet is snel besteld. Koopt u vóór 17.00 uur een net bij ons dan versturen wij dat nog dezelfde dag. Hoe handig is dat. We leveren direct uit voorraad vanuit ons magazijn in Oldenzaal. U merkt zelf dat onze website zeer gebruiksvriendelijk is. Een steigernet vindt u onder de productgroep netten. Met een paar klikken bent u dan al bij de kwaliteit die u nodig heeft. Ook kunt u veilig bij ons online betalen, dat is belangrijk om te weten. Wij hebben een thuiswinkelkeurmerk. Mensen kopen steeds vaker online producten. De klant en de ondernemer zien elkaar dus niet. Voor deze verkoopvorm gelden aanvullende regels.

Wij zijn in het bezit van het Thuiswinkel Keurmerk. Dit betekent dat u er op kunt vertrouwen dat wij aan de juiste wet- en regelgeving voldoen. Dat is toch fijn om te weten. Vooral omdat u vooraf dient te betalen, zoals dat in de meeste webshops het geval is. Als de betaling/ bestelling bij ons binnen is wordt het product of de producten vanuit ons magazijn naar u verstuurt. U ontvangt via internet een track en tracé code. Via deze code kunt u uw bestelling volgen en precies zien wanneer deze bij u afgeleverd gaat worden. Zo gaat dat tegenwoordig in onze onlinemaatschappij die zoveel voordelen biedt voor de consument.