Windbreekgaas als balkondoek gebruiken

Balkondoek nodig? Windbreekgaas als oplossing

Probeer eens windbreekgaas te gebruiken in plaats van balkondoek om uw balkon af te schermen tegen de wind. Maar ook tegen inkijk van passanten en/of buren werkt ons windbreekgaas perfect. Vooral als je balkon op het gelijkvloers of lage verdieping gelegen is, wil je het afschermen. Natuurlijk houdt u ook van privacy. Niet iedereen hoeft te zien wat u bijvoorbeeld eet en drink als u op uw balkon zit te genieten van het mooie weer. En als er teveel wind is houd dit windbreekgaas mooi de wind tegen. U kunt dan beschutting zoeken achter het windbreekgaas. Wat betekent dat u rustig kunt blijven zitten. Hoe fijn is dat! U kunt het windbreekgaas ook gebruiken om minder mooie zaken op het balkon mee weg te werken. Een ander voordeel is dat het doek schaduw geeft wat prettig is als uw balkon de hele dag in de zon gelegen is. Verder is het snel en gemakkelijk te plaatsen en het hele jaar door te gebruiken.

Welke afmetingen windbreekgaas hebben wij?

Windbreekgaas wordt ook wel winddoek genoemd. Het is er in verschillende afmetingen, sterktes en kleuren. Natuurlijk is het toe te passen op veel plekken zoals een podium, tennisbaan, achtertuin maar óók voor uw balkon. Het geeft schaduw en houd de wind tegen. En dat is wat u wilt. Het gaas zorgt voor voldoende ventilatie, zodanig dat het niet gaat tochten. Het gaas is UV bestendig en blijft kleur echt. Hieronder ziet u de verschillende afmetingen

  • 1.00 x 50 meter
  • 1.20 x 50 meter
  • 1.50 x 50 meter
  • 1.80 x 50 meter
  • 2.00 x 50 meter
  • 3.00 x 50 meter

Bovenstaande afmetingen zijn verpakt op een rol. Aan de lange kanten zit een stevige band met knoopsgaten. Hiermee kunt u het doek heel snel en gemakkelijk vastmaken. Hiervoor kunt u tyraps gebruiken die u kunt vinden bij onze toebehoren. Maar zijn deze afmetingen te groot voor u? Bestel dan onze maat 2×12.

De maat 2 x 12 zit ook op een rol. Rondom mooi afgewerkt met een zoom. En ook elke 50 cm voorzien van een ring. De kleur is groen en het doek heeft een windreductie van 88 %.

Windbreekgaas groen

Windbreekgaas 2×12

Snel en veilig online bestellen.

Hebt u uw keuze al gemaakt? En bent u in gedachten al bezig met hoe het eruit komt te zien? Aarzel niet maar bestel het gaas wat u als balkondoek kunt gebruiken direct bij ons online. Dat gaat allemaal heel gemakkelijk. Onze vernieuwde site is nog gebruiksvriendelijker geworden. Natuurlijk heeft u al vaker iets online gekocht en weet u wel hoe het in zijn werk gaat. U kunt bij ons uit verschillende betalingsmogelijkheden kiezen. Ideal is de meest gebruikte betaalmogelijkheid. En voor onze Nederlandse klanten het makkelijkst. Want u komt snel in uw eigen vertrouwde bankomgeving terecht. Hier hoeft u zich niet aan te melden, u kunt via uw inlog procedure van uw internetbankier betalen.

Maar ook kunt u tijdens het bestelproces kiezen voor bankoverschrijving. Uw bestelling komt hier gewoon binnen maar wordt nog niet verstuurd. Pas als wij de betaling binnen hebben gaan wij uw order verwerken. Moge duidelijk zijn dat deze methodes wat langer duurt. Maar misschien hebt u de tijd om er op te wachten. Voor bedrijven binnen Nederland is er ook de mogelijkheid om op factuur te betalen. Helaas is betalen op factuur niet voor particulieren mogelijk.Voor sommige artikelen, zoals een verandazeil op maat waarvoor wij een offerte hebben gemaakt is er alleen de betaal mogelijkheid van 100 % vooraf.

Indien uw bestelling bij ons binnen is gaan wij deze vervolgens verwerken. Dit is een geautomatiseerd proces wat ook onlangs helemaal up to date gemaakt is. We werken op zo’n manier en u kent dat wel, met barcodes, dat er niet iets fout kan gaan. Uw bestelling wordt ingepakt door een van onze medewerkers, er komt een adres sticker op uw pakket en daarna wordt het verzonden. U krijgt automatisch een track en trace code via de mail zodat u uw pakket kunt volgen.