PVC afdekzeil op maat! 650-680 gr./m2

59.29 incl. BTW

In winkelwagen

PVC afdekzeil op maat! 650-680 gr./m2

Vanaf: 59.29 incl. BTW

Bestel hier uw afdekzeil op maat!

  • Levensduur (indicatie): 5 – 10 Jaar
  • Treksterkte per 5 cm (circa): 180 kg.

Graag de gewenste maten in CM aangeven. Kies daarnaast uw gewenste kleur en afwerking.

Let op: wij maken uw zeil speciaal voor u op maat, hiervoor hebben wij op het moment van bestellen ongeveer 12-15 werkdagen voor nodig

Wenst u iets anders, stuur dan even een prijsaanvraag naar info@pvc-tarp.com.

  • Afdekzeilen van TOP kwaliteit!
  • Wij leveren ook op zaterdag!
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 23:00 uur besteld vandaag verstuurd!

Beschrijving

PVC afdekzeil op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een PVC afdekzeil op maat gemaakt? Onze PVC afdekzeil op maat! 650-680 gr./m2 is gemaakt van zeer stevig kwaliteit PVC. Voer uw maten in en wij maken het product speciaal voor u op maat. Deze afdekzeilen zijn ideaal voor het afdekken van hout, stro, tuinstoelen, boten etc.

Bestelwijze

U kunt bij het plaatsen van uw bestelling de gewenste maken in cm. ingeven. Kies vervolgens de gewenste kleur en afwerking. (veelal wordt de kleur grijs gekozen). Na het plaatsen van uw bestelling gaan wij voor u aan de slag. Wij maken uw zeil speciaal voor u op maat, hiervoor hebben wij op het moment van bestellen ongeveer 12-15 werkdagen voor nodig. Indien u dit sneller nodig heeft, neem contact met ons op via info@pvc-tarp.com.

Wenst u iets anders? Stuur een prijsaanvraag naar info@pvc-tarp.com

Deze afdekzeilen op maat worden onder professionele omstandigheden gemaakt. Over het algemeen HF (hoogfrequent) gelast. Indien gewenst maken we er (niet roestende) zeilringen in van metaal (met een standaard doorsnede van 12 mm).